Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, hogyan hódítsam vissza a szerelmem?
Akkor hogyan indokolta azt, hogy szünetet akart? Messze vagy és kényelmetlen neki az utazás? Vagy próbál téged nem szeretni, hogy ne fájjon az egyedüllét?
Én sajnos nem leszbikus lány, hanem fiú vagyok, de éltem már át hasonlót lánnyal. Nálunk itt vége is lett a dolognak minden küzdelmem és próbálkozásom ellenére. Viszont, nem bánkódom a dolog miatt, mert ha valaki nem hajlandó ennyi energiát belém fektetni (vagy akár a félelme miatt marad távol), akkor az nem szeret engem, hanem egy önző dög. Még ha azt mondaná, hogy "csak a vizsgaidőszakot had éljem túl nélküled, kérlek, utána folytatjuk", akkor talán pozitívan gondolkoznék, de így... :)
Ne haragudj a pesszimista válaszomért, de az ilyen szünetelő lányokkal (szerintem) alapvetően gond van. Azért remélem, a te szerelmed egy kicsit más. :) Mindenesetre így, távolról nagyon nehéz további változást hozni az emberek gondolkodásmódjába, ha már ilyen mélynek tekintitek a kapcsolatotokat.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!