Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy beleszerettem?
Beszélgetni kezdtem egy lánnyal interneten keresztül. Egész nap azt várom, hogy írjon, állandóan mosolygok, ha rá gondolok és egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből... Gyönyörű lány, úgy érzem, hogy teljesen beleszerettem.
Létezik, hogy interneten keresztül is belezúgtam valakibe? Vagy ez teljesen abszurd?
Szia.
Ahhoz hogy valaki beleszerres valakibe ahhoz ismernie kell az illetőt, nem csak simán ismerni, hanem elég jól ismerni. Interneten keresztül nem tudsz beleszeretni őszintén. Csak te gondolod úgy hogy szeteted ezt a lányt. Interneten keresztül teljesen más tud lenni egy ember mint a valóságba. Ezzel nem azt a tudatot akarom benned felkelteni hogy akkor ő nem normális, csak interneten más mint szemtől-szemben. Most még csak szimplán tetszik, bejön neked a lány. De ismerd meg a valóságban is. Ha erre nincs lehetőség akkor abból hosszú kapcsolatra ne számíts. De azért sok sikert ;)
Itt ismerkedtünk meg és Facebook-on beszélgetünk (szinte egész nap). Nem csak külsőre tetszik. Amiket eddig írt magáról, azok mind-mind nagyon tetszenek.
Félek, hogy igazatok van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!