Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tönkrement párkapcsolatot fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkrement párkapcsolatot fel lehet még dobni?

Figyelt kérdés

Adott egy másfél éves távkapcsolat, egy tizenhét éves fiú es egy egy evvel idősebb lány. Tavalyi évben volt pár hazudozás a fiú részéről (megcsalas nem, csak egy lanybarattal hazugságok) es mióta ujra elkezdődött a tanév mar nem érzem ugyanazt mint régen. Olvastam azt, hogy egy idő után a szerelem átalakul, de amit en mar nem tudom mit érzek.

Néha szeretem es hiányzik, néha viszont ha valamivel felbosszant a hátam közepére se kívánom. Nem tudok benne megbízni, alig akarok mar találkozni, a szexet egyáltalán nem kívánom vele (bár ez lehet a gyógyszer miatt). Helyre akarom hozni, de egyedül ugy érzem kevés vagyok hozza, ő pedig nem segít, folyton csak azt hajtogatja hogyha nem vagyok boldog szakitsak. (Próbál érzelemmentes maradni) nem szeretnek szakitani, ugy érzem szeretem de nem tudom mihez kezdjek, nem tudom elképzelni az életemet nélküle. Tudnátok adni pár tanácsot?

2015. okt. 19. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ja! Aztán ha fej akkor vége, ha írás akkor megy tovább.
2015. okt. 19. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz többet segítene ;)
2015. okt. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!