Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi mióta is vagyunk együtt? Mióta számítunk egy párnak?
Augusztus óta randizunk, szeptember elején volt az első csókunk. Ma egy hónapja hogy azt mondta hogy szeretné ha hivatalosan is a barátnője lennék.
Szóval mi akkor "csak" egy hónapja vagyunk egy pár vagy több? Nem tudom eldönteni :D
Mondjuk beszéljétek meg.. Nálunk sem volt egyértelmű az időpont. Akkor beszéltük meg amikor a párom úgy döntött, hogy megosztaná ezt facebookon. Megkérdezte, hogy mikor legyen az évfordulónk, én meg mondtam, hogy legyen március vége. Így lett. Egyébként addigra már rég lefeküdtünk egymással, szóval régebb óta tartott a "kapcsolatunk".
Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?
Nem olyan bonyolult ez. Van egy képlet a Wikipédián, amit 1977 óta fogad el a Nemzetközi Párkapcsolatkutató Ügynökség, az IRA, akik elég szerencsétlen névválasztás miatt sokszor kerültek bajba már, főleg az Egyesült Királyság területén...
A képlet szerint az első randi dátumához hozzá kell adni az első csóktól az első szexig eltelt napok számát, majd ki kell vonni az első hisztidtől pünkösdig eltelt hetek számát, de ha ez nap csütörtökre esik, akkor a rákövetkező szombattól fogva jártok.
Nekem mért nem ilyen problémáim vannak egy kapcsolatba?
:(
Nyugi, ha majd ők is túlestek a matekon, bele fognak szagolni a párkapcsolatok mindennapi problémáinak bűzös mocsarába...
Onnantól, hogy azt mondta, hivatalosan is legyél a barátnője.
Nekem is volt egy srác, akivel "kavartunk", olyanok voltunk mint egy pár, de közben nem voltunk együtt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!