Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy volt e együtt valakivel? Ötletek?
Újra összejöttünk a volt párommal, ehhez nem kérek megjegyzést előre is kérem, viszont állítása szerint nem volt azóta úgy senkije mióta voltam én, szex sem volt...Csak randik.
Nos, ennek majdnem egy éve már, és oké, lehetséges és TUDOM, ennek nincs jelentősége hisz nem voltunk együtt akkor , de tudni szeretném igaz-e, mert én is őszinte voltam e kapcsán.
Hogyan ugraszthatnám ki ezt, hogy volt e szex vagy ilyesmi azóta?
Gondoltam arra, hogy elküldöm vizsgálatra, mondván ott kiderül minden , baktérium ha esetleg összeszedett valakitől valamit, ezzel kiderülne?
Ötletek?
Mondtam, direkt KÉRTEM, hogy nem szeretnék kommentárt !!
Csak ötleteket, de látom nem világos...
Jó látom a sok a sötét makacs ember ezen az oldalon.
Aki nem ötletet ad, az ne is írjon inkább!!!!!
Kényszervallatással.
És még te nevezel másokat sötétnek...
Ha nem bízol benne, minek jöttél vele újra össze?
Azt mondta, hogy nem, akkor nem ezen kéne rágnod magad, hanem elhinned, vagy semmi értelme az egésznek.
Ez a kérdés is volt két hete, akkor is ugyan ezeket a válaszokat kaptad.
1. Az előző válaszolóknak 100%-ban igazuk van
2. A világon sincs olyan vizsgálat, ami kimutatná, hogy valaki dugott-e az elmúlt egy évben, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!