Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg, hogy volt e együtt valakivel? Ötletek?

Figyelt kérdés

Újra összejöttünk a volt párommal, ehhez nem kérek megjegyzést előre is kérem, viszont állítása szerint nem volt azóta úgy senkije mióta voltam én, szex sem volt...Csak randik.

Nos, ennek majdnem egy éve már, és oké, lehetséges és TUDOM, ennek nincs jelentősége hisz nem voltunk együtt akkor , de tudni szeretném igaz-e, mert én is őszinte voltam e kapcsán.

Hogyan ugraszthatnám ki ezt, hogy volt e szex vagy ilyesmi azóta?

Gondoltam arra, hogy elküldöm vizsgálatra, mondván ott kiderül minden , baktérium ha esetleg összeszedett valakitől valamit, ezzel kiderülne?

Ötletek?

2015. szept. 28. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Mit számít? Ha volt valakivel amíg külön voltatok, ahhoz semmi közöd. Ha nem bízol benne eléggé, hogy elhidd, amit mond = szakítás. Ha annyi önbizalmad nincs, hogy elviseld, ha mással is volt = gyenge vagy = szakítás. Van még kérdés?
2015. szept. 28. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Mondtam, direkt KÉRTEM, hogy nem szeretnék kommentárt !!

Csak ötleteket, de látom nem világos...

2015. szept. 28. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Vizsgálat.. nagyon gáz vagy
2015. szept. 28. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Erre nincs ötlet, hülyeség az egész, ahogy van. Ha vele vagy akkor bízz benne, higyj a szavának, ha nem megy, akkor ne légy vele. Ennyi.
2015. szept. 28. 22:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Jó látom a sok a sötét makacs ember ezen az oldalon.

Aki nem ötletet ad, az ne is írjon inkább!!!!!

2015. szept. 28. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Ratyi vagy
2015. szept. 28. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet semmilyen vizsgálattal cáfolni, vagy megerősíteni sem, hacsak nem volt bizonyíthatóan graviditas az eltelt időben. Infectio pedig nem csak nemi érintkezéssel kapható. (nőgyógyász)
2015. szept. 28. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Kényszervallatással.

És még te nevezel másokat sötétnek...

2015. szept. 28. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem bízol benne, minek jöttél vele újra össze?

Azt mondta, hogy nem, akkor nem ezen kéne rágnod magad, hanem elhinned, vagy semmi értelme az egésznek.

2015. okt. 26. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés is volt két hete, akkor is ugyan ezeket a válaszokat kaptad.

1. Az előző válaszolóknak 100%-ban igazuk van

2. A világon sincs olyan vizsgálat, ami kimutatná, hogy valaki dugott-e az elmúlt egy évben, vagy sem.

2015. okt. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!