Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg, hogy volt e együtt valakivel? Ötletek?

Figyelt kérdés

Újra összejöttünk a volt párommal, ehhez nem kérek megjegyzést előre is kérem, viszont állítása szerint nem volt azóta úgy senkije mióta voltam én, szex sem volt...Csak randik.

Nos, ennek majdnem egy éve már, és oké, lehetséges és TUDOM, ennek nincs jelentősége hisz nem voltunk együtt akkor , de tudni szeretném igaz-e, mert én is őszinte voltam e kapcsán.

Hogyan ugraszthatnám ki ezt, hogy volt e szex vagy ilyesmi azóta?

Gondoltam arra, hogy elküldöm vizsgálatra, mondván ott kiderül minden , baktérium ha esetleg összeszedett valakitől valamit, ezzel kiderülne?

Ötletek?

2015. szept. 28. 22:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy volt , de nem en irtam ki -.-
2015. nov. 3. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!