Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek egy pár ötlete?
Fél éve vagyok együtt a párommal. Ő 21 éves fiú. Nemsokára itt lesz a szülinapja, és ötleteim sincsenek, mit vegyek neki.
Nem idzik, nem cigizik, nem jár bulizni, edzeni szokott. Nem az a romantikus típus, sokat hülyéskedik.
Hát, ennyiből esetleg tudna nekem segíteni valaki? Előre is köszönöm!!!:)
Engem az 1es féle debella irígy szemetek dühítenek fel, én a rbancságot kézlevágással büntetném:D
Minden egyes alkalom felére egy karácsonnyal, pláne ha én hajthatnám végre a büntit:)
(nem, nem vagyok megcsalt nő:))
Vegyel neki egy szep boxert/ salat/ furdonadragot.
Vannak nagyon szep kesek is.
Egy szep torulkozo.
N
Egyet értek az előttem szólóval, én is a tortát, sütit jó ötletnek tartom. Én is szoktam azt a barátomnak (és nem vagyok egy nagy konyhatündér). :)
Volt, hogy ezüst karkötővel leptem meg, illetve parfümmel, persze egy minőségibb darabbal.
Az én pátom szereti az autókat, így volt, hogy valami autós dologgal leptem meg. :P
Az elektronika is jó ötlet szerintem. Volt, hogy elektromos borotvát vettem neki.
Ha szereti a divatot, akkor egy szép óra, vagy egy pénztárca is szerintem jó ajándék. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!