Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom ami másfél éve tart és kezdem úgy gondolni, hogy túl hamar mentem bele hiszen 1 hét beszélgetés után találkoztunk és már akkor összejöttünk, közben egyikünk se látta át a helyzetet hónapokig. Legalábbis én nem. Tudtam, hogy a párom sokat dolgozik emiatt hiába lakunk közel, nem tudunk olyan sokszor találkozni és mivel otthoni munkája is sok van így ha nála vagyok igazából akkor is kevés időt töltünk együtt. Régebben nem láttam a ködtől vagy nem tudom de most kezd már elegem lenni, hogy semmi ideje nincs rám. Gyakran mondogatja, hogy nem szeretné ha emiatt elveszítene és megértem mert ha meg akar élni más választása egyszerűen nincs, de most már úgy érzem, hogy 18 évesen nekem ennél többre van szükségem. Másfél év alatt alig voltunk valahol kettesben és ez is zavar... hiszen sosincs rá ideje. 20 km-re lakik de volt, hogy 2-3 hétig nem találkoztunk. Nagyon szeretem és ő is engem de nekem ez valahogy már kevés. Vele nem beszéltem erről mert mint mondtam más választása nincs. Szerintetek hülyeség lenne emiatt elhagyni? Jobbat nem találnék, ebben biztos vagyok.
2015. okt. 8. 21:59
 1/4 A kérdező kommentje:
10 évvel idősebb nálam.
2015. okt. 8. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Mire alapozod azt, hogy ennél jobbat nem találnál?
2015. okt. 8. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jobbat nem találnál, akkor ne hagyd el.

És beszélj vele is róla! Mindenképpen!

Tudnia kell, hiszen másképp nem fogja tudni azt sem, hogy miért szakítasz ha megteszed. Velem ezt eljátszották...

Hetekkel később tudtam csak meg, hogy az volt a fő ok, hogy sokat dolgoztam és nem lehettem vele eleget és egyedól érezte magát.

Egyébként ez sajnos csak akkor volt így, abban az időszakban de a lánynak ez rosszul esett. Én sem örömmel túlóráztam majdnem minden nap és nagyon szarul voltam, hogy nem vele lehetek. Erre a végén még el is hagy. Tök jó érzés :( Ha szereted, elmondod neki és beszéltek róla.

Ja és még valami... ez nektek szól férfiak!

Aki komoly kapcsolatot akar, nem kezd iskolás lánnyal! Ezt örök életre megjegyeztem.

2015. okt. 8. 23:12
 4/4 Fish1 ***** válasza:
Szerintem beszélj vele erről. Nekem valahogy sántít az, hogy 2-3 hétig nem találkoztok. Ha hasonló helyzetben lennék és látni akarnám őt, akkor akár 1-2 órára is átmennék vagy találkoznék vele. Azt nehezen hiszem, hogy ennyi ideje ne lenne valakinek.
2015. okt. 9. 00:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!