Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted tudsz szeretni? Szerinted mi az igaz szeretet?
Sajnos igen. Bár annyiszor fogtam vissza,hogy emiatt már nehéz "elindítani" is.
Kapcsolaton kívül nem is akarok,mert így is magam elé helyezem azokat is,akiket állítólag nem kéne,úgy végem lenne.
20/F
Szomorú világ lenne, ha csak párkapcsolatban lehetne elképzelni :D
Úgy érzem képes vagyok nagyon szeretni. Kivéve ha nem szeretnek viszont, tehát mégse vagyok képes rá olyan mértékben
17l (igen 17, de ez nem feltétlen egyenlő a 12-vel)
Nem tudom, hogy tudok-e szeretni. Olyat kellene erről megkérdezni akit elméletileg szeretek.
"Mi az igazi szeretet ?"
Figyelmesség, törődés a másikkal, kedvesség, és ezeknek a dolgoknak a sokasága.
Igen, tudok. Párkapcsolatban, és azon kívül is. :)
Ami mindkét verzióra igaz, hogy az igaz szeretet mindig önzetlen. Párkapcsolatban egyszerre van jelent a heves, szenvedélyes szerelem és a tisztelettel átitatott emberi szeretet, ragaszkodás és az önzetlen támogatás. Párkapcsolaton kívül pedig ugyanez a baráti szeretet, csak persze a szenvedély nélkül.
Szeretem a hozzátartozóimat, a barátaimat, néhány munkatársamat, sok kliensemet, a macskámat.
Hogy mi az "igaz" szeretet, azt nem tudom. Nekem csak egyféle szeretetem van, mert amelyik nem igaz szeretet, az valami más.
Hát ha szerelmi szinten nézzük, akkor én elfojtom magamban a szeretet, mivel nincs senki, akit szerethetnék, pontosabban lenne, csak azok nem tartanak igényt rá, mert megvannak akik szeretik őket, és akiket ők szerethetnek.
Az igaz szeretet, amikor önzetlenül a másik mellett állunk, és mindig minden körülmények között kitartunk mellette, én ilyet csak a családtagjaim iránt érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!