Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül is lehetek boldog?
7 hónapja vagyunk együtt a párommal. Eleinte nem is szerettem volna vele összejönni, de nagyon kitartó volt és mondhatni meghódított. :)
Kedves, figyelmes, türelmes, nagyon lovagias, udvarias, romantikus, mindent megad nekem, nagyon szeret, bókol, szépnek tart, egyezik a humorunk, jó a szex, sokat nevetünk, sosem unatkozunk, és úgy gondolom, hasonló az elképzelésünk a jövőről.
De én úgy érzem nem vagyok szerelmes.
Mit tegyek? Fogadjam el, hogy csak szeretem őt és maradjak vele, vagy engedjem el, mert ő is megérdemelné, hogy szerelmes legyen belé valaki?
24L
Igen. Talán a külső az ami visszatart. És az hogy a szex "csak jó" és nem hiiiihhhetttetlen ééééészveszejtő.
De szeretem. És nagyon jól érzem vele magam. Belsőleg minden tulajdonsága meg van amire vágytam.
Egy idő után szerintem egy pár csak kötődni fog a másikhoz. Ritka ,hogy 70 évesen is szerelmesek egymásba. Nekem hiába udvarol,kedveskedik olyan aki külsőre egyáltalán nem tetszik. Mindenki mondja,hogy a belső a fontos.. aláírom az is.. de nagyrészt mindenkit a külső érdekel. Szerintem lényeges kérdés és amire tudsz válaszolni..: Boldog vagy mellette?
Többi lényeges dolgot előttem válaszolók megírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!