Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy utolsó nyomorult féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy utolsó nyomorult féreg lettem, lehetek vajon a régi?

Figyelt kérdés
Sziasztok , volt egy lány annyiszor be csapot kihasznált , nem vállalt fel meg udvaroltattot. Azóta teljesen meg változtam nem vagyok már az a tiszta szívű gyerek. Nagyon hüséges típus voltam mindig csak egy lány kellet akit szeretem. Mostanában viszont csak d*gom a lányokat. Egyszer kétszer le fekszem velük és ki adom az utjukat. És amekora gyökér lettem még élvezem is hogy futnak utánam. Szokszor nem elég hogy szexuálisan de anyagilag is kihasználom őket. Első , második találkánál maximum már ágyba szoktam őket vinni. Pedig találkoztam nagyon rendes , kedves aranyos odaadó lányokal is. De sajnos őket sem tudtam tisztelni és becsülni. Vajon fogok tudni úgyan úgy szeretni mint réggen?

2015. febr. 17. 23:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ki adom az utjukat*
2015. febr. 17. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
21%
Barátom! Te leszel a példaképem! Csak irigyelni tudlak. Ne akarj megváltozni csak így tovább. Azt teszed velük, amit kell. :-) Büszke vagyok rád!
2015. febr. 17. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Erre van igényük!

A jószívűséggel mindig csak visszaélnek a nők, felejtsd el. Ha majd valaki mélyen megérint úgyis változni fognak az érzéseid, és előjön a régi éned. Addig meg élj minden lehetőséggel ami csak adódik.

2015. febr. 17. 23:53
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
pacsi tesó király vagy! :D ez kell a nőknek nem a romantika
2015. febr. 17. 23:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak tudjátók ez a nő előtt akitől így meg változtam. Előtte 2barátnőm volt ők teljesen normálisak voltak. Soha sem kértek tőlem semmit sem nem vágytak semmire sem. Csak arra hogy velük legyek és szeresem őket úgy ahogy ők engem. Szóval azért vannak rendes aranyos , lányok is ezen a világon:)
2015. febr. 18. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
A normális férfiakat a nők képtelenek értékelni. Te csak azt adod nekik, ami jár. Ne legyen bűntudatod, én is szeretnék ilyen lenni mint te, erre van manapság igény a nők részéről. Ha az ember romantikus, nyílt szívű, becsületes és korrekt, akkor a nők vagy kihasználják, vagy emberszámba sem veszik.
2015. febr. 18. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:
18%

"Szóval azért vannak rendes aranyos , lányok is ezen a világon:)"

Bocsi, én ezt már nem nagyon tudom elhinni.

2015. febr. 18. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
6/6 illetve legyünk barátok szöveg utána meg össze jön 1 bunkóval és neked sír hogy ki használták
2015. febr. 18. 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem fogsz tudni úgy szeretni mint régen, vagy legalábbis hasonlóan. Mivel ez a lány (aki sokszor becsapott, átvert, udvaroltatott stb) volt valószínűleg az "első igazi nagy szerelmed" ezért nehezen fogod túltenni magad rajta. Szerintem ez a dolog most a lányokkal is valamilyen szinten annak a lánynak a bántásainak a feldolgozása. Végre kellesz valakiknek, igazi férfinak érezheted magadat, szóval megkapod tőlük azt, amire attól a lánytól vágytál, de sose kaptad meg. Talán ez csak egy "lázadás" a lány, a nők, a világ ellen. De persze nem lehet semmit se biztosra mondani, nem ismerlek, ahogy a teljes storydat sem, szóval érted. A választ egyedül te tudhatod. Lehet, hogy még nem tudod, lehet, hogy még kell egy-ket dugas mire rajössz majd a válaszra, de rá fogsz jönni. És nagyon remélem, hogy lesz az életedben még egy olyan lány, aki képes lesz téged rávenni a szeretetre, mert az egy csodálatos dolog. Az a boldogság. :)
2015. febr. 18. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Erdekes a torteneted. Egyetlen kedves aranyos lanyban se bizol meg, akibe meg kellene. Ehelyett kihasznalod. Valaki majd elmagyarazza Neked, hogy hibat kovetsz el. N
2015. febr. 18. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!