Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy utolsó nyomorult féreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy utolsó nyomorult féreg lettem, lehetek vajon a régi?

Figyelt kérdés
Sziasztok , volt egy lány annyiszor be csapot kihasznált , nem vállalt fel meg udvaroltattot. Azóta teljesen meg változtam nem vagyok már az a tiszta szívű gyerek. Nagyon hüséges típus voltam mindig csak egy lány kellet akit szeretem. Mostanában viszont csak d*gom a lányokat. Egyszer kétszer le fekszem velük és ki adom az utjukat. És amekora gyökér lettem még élvezem is hogy futnak utánam. Szokszor nem elég hogy szexuálisan de anyagilag is kihasználom őket. Első , második találkánál maximum már ágyba szoktam őket vinni. Pedig találkoztam nagyon rendes , kedves aranyos odaadó lányokal is. De sajnos őket sem tudtam tisztelni és becsülni. Vajon fogok tudni úgyan úgy szeretni mint réggen?

2015. febr. 17. 23:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

Milyen furcsa már,h pont a férfiak magyaráznak itt. Mikor őt semmiben sem másabbak mint a nők (oké külsőt ne nézzünk) annyira tudjátok mondani,h csak így tovább folytasd stb. Hát ez szánalmas. Már bocsi kérdező. Ne hidd azt,h egy nő nem lehet nálad különb az a lány aki megbántot, kihasznált valójában pont ugyan olyan volt mint most te. Ő volt az első nagy szerelmed... És kicsit nehezen fogsz tudni rajta túllépni. De sikerülni fog úgy gondolom és akkor majd talán jobb lesz:)

Még,h nincsenek rendes lányok? Tudod,h hányan vannak? Csak azok a "kedves,rendes" férfiak nem keresik,kihasználják tönkre teszik őket. Félre értés ne essék a nőkben is vannak ilyen személyek. Nem védek senkit sem pedig lány vagyok.

Még annyit hozzá tennék kérdező, h ha nagyon akartál volna megváltoztál volna.:)

2015. febr. 18. 05:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat elso nagy szerelmemnek nem mondanam, akivel el vesztettem ot azert jobban szeretem. Nem mondom azt hogy ot nem szeretem de azert volt mar nagyobb is :)
2015. febr. 18. 07:32
 13/14 anonim ***** válasza:
En egy rendes nö voltam sokan bántottak koztuk te
2015. febr. 18. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:
A nőknek nincs lelkük, nem bántottál meg egyet se, mivel ez -éppen emiatt- gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
2015. febr. 18. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!