Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ném mernek közelíteni a pasik? Csak azt hallom vissza, hogy nekem senki nem jó
Ördögi kör...hogyan is lenne "jó" bàrki,ha nem közelednék.
Persze írnak olyanok,akik csak neten mernek ismerkedni...de nem keltik fel az érdeklődésem az unalmas kérdéseikkel..pláne amikor úgy kezelnek mint egy interjún..jobb a kötetlenség szerintem
A külsőm nyilván itt szempont... Hülyén hangzik.de nehezen tudnám bárhová is sorolni magam. Van aki szerint szép vagyok ,van ,aki észre sem vesz.. Ez bizonytalan nálam mostanaban
Ezzel a kerdessel úgy vagyok,hogy ha erdekelnek barkit is ,akkor valahogyan csak arra torekednenek,hogy kideritsek,hanyadan allnak nalam.
Volt,tobbszor is,hogy netrol ismertem meg füukat. Sot,a volt baratom igy talalt ram.neten....
Aki privatban irt, hogy nekem nem felel meg ,aki ramir neten.... Annyi az egesz,h egy keprol nem lehet megitelni , de ha ket mondatot nem tudunk valtani,mert nem vagyunk egy hullamhosszon ,akkor szerintem kar eroltetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!