Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek letezik, meg igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek letezik, meg igaz szerelem a mai fiataloknal? Olyan ami tobb ev utan is szilard marad es senki es semmi, nem allhat kozejuk?

Figyelt kérdés

Ha csak a romantikus filmekbol indulnek ki, akkor en magam gondolnam magam hulyenek, mondvan "ilyen a valosagban ugy sincs", de elnezve pl. a szuleim hazassagat , ahol 25 ev utan is apam majd megvesz anyamert (forditva is) es a mai napig kitartanak egymas mellett joban-rosszban, nemi bizakodasra ad okot. De pl. a kornyezetemben szinte egy-ket kivetellel, mindenki egyutt van a hazastarsaval , elettarsaval, tobb evvel a hatuk mogott. Bar fontos megjegyeznem, hogy ez az idosebb korosztaly,vagyis 40 felettiek kapcsolatairol van szo. Tobbsegukon latom, hogy a mai napig , szerelemmel neznek a parjukra, szinte izzik koztuk a levego. En is szeretnek ilyenben reszesulni, annyira jo lenne...de elnezve a mai 20-on felettieket, elszomorodok. Tobbseguk egyaltalan nem tud igy erezni, mindenki csak a sajat vagyinak el, nem tartanak ki a masik mellett. Legalabbis ezt latom, de azert remenykedek, hogy vannak meg mindent elsopro szerelmek.

Ti, hogy latjatok?

2015. jún. 28. 12:29
 1/5 Interferencia ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 28. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Van, de sokan már belefáradnak, vagy hülyén kezelik a kapcsolatukat. Az én esetem: 7 és fél évig nem beszéltünk dolgokról, mire kiderült januárban, hogy vettem gyűrűt,és elsírta magát, nem örömében. És májusban vége lett, hogy mert nem szeret meg unalmas vagyok,de azért megkaptam,hogy jah amúgy nem akar se házasságot sem gyereket. Nem csak velem nem,senkivel!
2015. jún. 28. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is létezett soha (szerelem eleve nem létezik). A szerelem az agy kémiájának buta, megtévesztő játéka ez érzékekkel, semmi több. Irracionális viselkedést, értelmetlen cselekmények sorozatát eredményezi. A jelenség létezik, de a mögöttes emberileg teljes félreértelmezett zagyvaság nem.

Szerencsémre én ettől teljesen mentes voltam világ életemben.

2015. jún. 28. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnalom, hogy igy latod, nem lehetsz vmi boldog ember.
2015. jún. 28. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A tartós párkapcsolathoz meg kell érni a személyiségnek. Ehhez kellenek a fiatalkori próbálkozások, ismerkedések, és idővel az emberek többsége egyszerűen megérik az elköteleződésre. Viszont tény, hogy a párválasztás időszaka kitolódott, ma már inkább a harmincas évek környékére tehető.

Az is igaz, hogy nem mindenki válik alkalmassá tartós elköteleződésre, még azok közül sem, akik vágynak hosszú távú párkapcsolatra, és próbálkoznak is vele. Kutatások és becslések szerint az emberek több mint fele küzd valamilyen kötődési problémával, ami gyerekkorból ered, a szülőkkel való korai kapcsolatból alakul ki, és később már nehezen írható felül.

Szóval vannak azért párkapcsolatra alkalmas személyek, csak meg kell őket találni. A jó hír az, hogy ha te olyan családban nőttél fel, ahol optimális mintád alakult ki, akkor nagyon nagy valószínűséggel jól fogsz választani - tudattalanul.

2015. jún. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!