Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátomról van szó, illetve volt barátomról, akivel mindig mindent megbeszéltünk... kevés önbizalommal azt állította mindig, hogy én vagyok az ideálja, a mindene, felnéz rám. az életem is rámbízná, bár minden lány olyan lenne mint én vagyok, és ez fordítva is igaz volt...de persze ő közben csajozott (sose sikerült neki semmi rendesen), és nyilván gondolta, hogy kettőnk között marad a friendzone és esélye sincs nálam (én ekkor egyre jobban kezdtem beleszeretni-de nem ez a lényege a sztorinak), össze is jött egy lánnyal, ezt röviden kifejezve nem láttam jónak, ezért elmondtam neki mit érzek iránta, és vártam a pozitiv reakcióját, hogy megörül, és együtt leszunk, ha egyébként is ennyire istenítjük egymást, de nem ez történt, a csaj mellett maradt, mert örült, hogy betud szerezni magának egy csajt a kevés önbizalmával, és szereti is.....nos, azóta nem beszéltünk 3 hónapig, a lány ott hagyta, mert megcsalta a csaj, és ezt követően 3 hónap múlva felkeresett engem, hogy rossz döntés volt a lány mellett maradni, én vagyok az egyetlen, és valamit elszeretne mondani, csak nem tudja elmondani, mert nem képes rá (ezt ráadásul részegen), én nekem ennyi idő után barátom lett, és ő itt ekkor befékezett, ugyanúgy keresett, ugyanúgy beszéltünk, csak egyre szárazabban, többet voltam a barátommal is, és aztán megint vissza ment a csajhoz, azután még annál is kevesebbet beszéltünk, és végleg megszakadt a kapcsolatunk. Most már tudtommal nincsenek együtt, de nekünk sincs közünk egymáshoz. A probléma lényege az, hogy azt vettem észre, ha iskolában együtt vagyunk, akkor a tudtomra adja a jelenlétét,folyamatosan kinevet, beszól, ha valami nem sikerül, bár köszönni nem köszön, és én sem, velem szemben teljesen idegen, hangoskodik, trágár szavakat használ a haverjaival, amikor a közelemben van, de főleg csúnyán lenéz a tekintetével. Miért? Kiábrándult belolem? Mert én nem keresem, nem figyelgetem, és a hiányát már kezdem megszokni. Azt akarja figyeljem őt, vagy csak utál, amiért ott hagytam?(pedig ő nem küzdött értem, amikor elmondtam az érzéseim még annó). A kérdésem az, hogy miért csinálja ezt? Ti hogyan látjátok?2015. szept. 21. 17:25
1/6 anonim válasza:
Kicsinyes bosszú egy kétségbeesett srác részéről.
2/6 A kérdező kommentje:
Bosszú? Miért? És miért kétségbeesett?
2015. szept. 21. 17:36
3/6 Lusterka válasza:
Volt egy nagyképű cimborám, aki ilyen viselkedést tanúsított egy középiskolai lány barátjával,mivel suli után egy munkahelyen dolgoztak,ott az új közösség és a népszerűség utáni vágy hajtotta az illetőt,emellett el kell róla mondani,hogy mindig is osztotta az igét, viszont tipikus b.lek volt,amit a legtöbben láttak is,de ez őt nem foglalkoztatta,csinálta tovább a "f@s.agyerek" viselkedést. Szerintem ha tényleg jóban voltatok, akkor ezt neked kellene a tudtára adnod (négyszem közt,nem megalázva) hogy amit csinál, az elég gáz.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha azért, mert szeret? Hallottam már ilyet is.
2015. szept. 21. 17:48
5/6 A kérdező kommentje:
Illetve csak egyszeruen létezni szeretne továbbra is nálam, csak már nincs mersze visszasírni magát.
2015. szept. 21. 17:48
6/6 Lusterka válasza:
Arra, hogy ezt megtudd szintén a személyes beszélgetés az egyedüli megoldás, ha neki nincs elég mersze állj te a sarkadra és beszélj meg vele egy találkozót, ott minden kiderül, talán picit kínos lessz az elején, de talán meg tudjátok beszélni, vagy ha nem is legalább a piszkálódással fel fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!