Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feltétlenül ki fog derülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétlenül ki fog derülni hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Ilyen-olyan okok miatt egyik korábbi barátommal sem jutottunk el odáig hogy lefeküdjünk egymással, előbb szakítottunk mindig.

A mostanival viszont már el fogunk odáig jutni, viszont most egy kicsit ideges lettem. Ugyanis 26 éves vagyok, ebben a korban már nagyon lenézendőnek számít szűznek lenni.

És nem is akarom vele megosztani ezt :S Nem gondolom hogy fizikailag szűz lennék, pettingeltem már egy korábbi barátommal és maszti is volt persze, befér három ujjam...

Nagyon félek, hogy túl szűknek fog tartani és rájön... Neki ugyanis már sokkal több kapcsolata volt idáig mint nekem.

Igazából annyira kívánjuk egymást, hogy arra gondoltam hogy fel sem fog tűnni - nekem - de neki vajon fel fog?

2015. szept. 20. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Drága kérdező! Nekem nagyon kiábrándító lenne a bizalmatlanságod és valószínűleg EZÉRT dobnálak ki az ágyamból, nem a szüzességed végett!

Ha oda kerülnénk, szeretném előre tudni és az elsőt emlékezetessé tenni, ezért piszkosul bántana, ha nem mondanád. Meg ha tudom, finoman bánok veled, míg ha nem, keményen megb*szlak. Nem mindegy neked sem!

24/F

2015. szept. 20. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Legalább nem kamubol fogsz sikítani:) A srácnak hatalmas élmény lessz:) Egyébként nem értem mit parázol. Egy férfinál tényleg gáz ha szûz még ebben a korban, de egy nôt semmiféle hátrány nem érheti. ( valszeg a sok ribi is azért mondja gáznak mert irigyek) Bár igaz a cummendáré még gyenge lesz, de abba gyorsan belejôssz majd.
2015. szept. 21. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy van, szép, őszinteségre és bizalomra alapuló kapcsolat ez. Alapozd az egész szexuális életedet egy átverésre! IQ-harcos..
2015. szept. 21. 02:36
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

Hogy ne csak bunkó választ kapj: el tudom képzelni, hogy ne tűnjön fel neki, ha korábban ujjazással átszakadt a szűz hártya, de attól még neked lehet kellemetlen elsőre az, ami más esetben jó lenne. Ez se biztos, de ha mégis, akkor hiheti azt, hogy szörnyű veled az ágyban, mert szenvedsz, azt se tudod mit csinálsz, stb. Megpróbálhatod eltitkolni, a komment huszárok többsége is hazudik a kapcsolatában csak magának sem ismeri be, de mivel ez elég sarkalatos pontja a kapcsolatnak én inkább őszinte lennék. De ha te így jobban érzed magad, akkor titkold el, szerintem az se olyan nagy szám. Jöhet a nulla százalék, vállalom a köcsög szerepet ezért a véleményért is.

24L

2015. szept. 21. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért bántjátok a kérdezôt, hiszen nô! Persze hogy hazudik és kamuzik egész életében, miért gond hogy ennyire korán kezdi?
2015. szept. 21. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!