Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlenül ki fog derülni hogy még szűz vagyok?
Ilyen-olyan okok miatt egyik korábbi barátommal sem jutottunk el odáig hogy lefeküdjünk egymással, előbb szakítottunk mindig.
A mostanival viszont már el fogunk odáig jutni, viszont most egy kicsit ideges lettem. Ugyanis 26 éves vagyok, ebben a korban már nagyon lenézendőnek számít szűznek lenni.
És nem is akarom vele megosztani ezt :S Nem gondolom hogy fizikailag szűz lennék, pettingeltem már egy korábbi barátommal és maszti is volt persze, befér három ujjam...
Nagyon félek, hogy túl szűknek fog tartani és rájön... Neki ugyanis már sokkal több kapcsolata volt idáig mint nekem.
Igazából annyira kívánjuk egymást, hogy arra gondoltam hogy fel sem fog tűnni - nekem - de neki vajon fel fog?
Te h..lye vagy, komolyan, már bocsi!!
Mi az, hogy "És nem is akarom vele megosztani ezt :S"!!!
Szóval, hazudsz is neki így a kapcsolat elején?? Gratulálok neked, hogy ennyi idősen se tudod, hogy fontos az őszinteség egy kapcsolatban!
És miért lenne gáz, hogy még szűz vagy??
Tudod, ha őszintén el tudnál erről vele beszélgetni, akkor ő tisztában lenne azzal, hogy ő neked hogy ne okozzon fájdalmat!
Ha viszont titkolod előle, akkor ez akkor fog kiderülni, mikor odakerültök és akkor ő is meg fog lepődni, hogy miért nem szóltál neki erről!
És vigyázz, akkor már csalódni fog benned, mert egy ilyen lényeges dolgot előtte titkoltál!
Mondd el neki, ez természetes, ne csináld fölöslegesen a feszkót, főleg így a kapcsolat elején!
Nyugi, én 23 évesen veszítettem el! És a pasim figyelt rám, úgy csinálta, hogy ne fájjon, ha fájt, akkor óvatos volt, vagy pedig abba hagyta!
De ha nem vagy vele őszinte, akkor az jobban fog fájni, mint a szüzesség elvesztése, azt garantálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!