Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha még 23 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Novemberben leszek 24..de nem hogy nem szeretkeztem senkivel, barátom sem volt. Egyszerűen csak nem jött még a megfelelő személy. Sosem találok egy normalis férfit sem. Nem tudom miért. Barátnőm csak egy van, nagyon visszahúzódó és gátlásos vagyok.. Szórakozni nem járok el,mert nincs kivel, meg nem tartom magam kevesebbre, hogy nem a bulizás az életem. Most végeztem a fősulin is. Szóval egyszerű a kérdés.. Egyedül halok meg szűzen? Mert sokszor elszomorít, hogy ennyire egyedül vagyok.. Név örülnék, ha esetleg valaki lenne mellettem.2015. aug. 9. 01:21
1/11 anonim válasza:
Vagy válogatós vagy, vagy csúnya, vagy megközelíthetetlen, vagy szürke egér, vagy csak peched van. A felsoroltak közül mindegyiken tudsz változtatni, úgyhogy biztos nem halsz meg szűzként. :)
2/11 anonim válasza:
Tegyél ellene! Sétáljál egyedül esténként sötét utcákon, hátha egy cigány megerőszakol.
5/11 anonim válasza:
Nem gáz. Biztosan lenne olyan személy, aki szerelmeskedne veled. :D Épp csak észre kéne venned az ilyet.
6/11 anonim válasza:
Nem gáz. Én az ellenkező nemből 22 évesen járok hasonló cipőben, de az egyik ismerősömtől érkező pár kelletlen beszólást (amit hasonló mértékű jóindulattal viszonozok) leszámítva nem nagyon veszem észre, hogy befolyásolná az életemet. Ha jön jön, ha nem nem ez van, élem az életem minél vidámabban, ez a legjobb amit tehetünk szerintem.
7/11 anonim válasza:
Amiket leírtál az alapján egy tipikus álomlány vagy. (Számomra.) Én mindig ilyen barátnőt akartam. De nyugi, nem akarok ismerkedni, mivel tekintve a tényt, hogy mindig ilyen lányokat kerestem, már jól kiismertem őket. Az ilyen lányok ridegek, és fel vannak háborodva, ha valaki közeledni merészel hozzájuk. Néha van egy kis pszichopata beütésük is.
Ezen gondolkozz el egy kicsit. Gyanítom, hogy ez a probléma oka.
8/11 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy szűz vagy, hanem hogy csak a tökéletes külsejű férfiakat veszed észre, és csak nekik adnál esélyt. Add lejjebb az igényeidet!
9/11 anonim válasza:
Gaznak nem gaz, de ha nem fiatalon eled ki a tombolasi vagyaidat, akkor majd mikor? Fiatal eveid nem jonnek mar vissza. Fiatalon kell a dolgokat kiprobalni es kesobb lenyugodva belemenni a komolyabb eletbe. Elvesztettel par ertekes evet, ennyi.
10/11 anonim válasza:
#9 nem mindenkinek forog az élete a "kitombolás" körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!