Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alkotó művészember mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkotó művészember mellé művész társ passzol?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen, mivel a művészek eléggé háklisak tudnak lenni, szentimentálisak, és a másik művész ennek ismeretében/megélése miatt jobban el tudja fogadni.
2015. szept. 17. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem feltetlen^^

De biztos jo lehet olyannal egyutt lenni, aki megerti, hogy a muveszkedes miert fontos szamodra :D

2015. szept. 17. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:
vagy elég, ha a társ vevő a kreativitására és valamilyen szinten ő is az , de amúgy hétköznapi polgári hivatása van ?
2015. szept. 17. 22:01
 4/7 A kérdező kommentje:
végülis ha a az illetőnek vannak művésztársai (pl. egy zenekarban vagy képzőművészeti csoportban), akkor lehet, h nem hiányolja épp emiatt a művészi társat, nem ?
2015. szept. 17. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, semmiképp sem jó azonos irányultságú. Tehát a karmester mellé tré egy másik karmester, festő mellé egy másik és így tovább. Rengeteg konfliktust, tudatalatti versengést szül.

Az persze más, ha az egyik képzőművész, míg a másik zenész, táncos, stb. Az úgy nagyon fain. Hiszen mindketten kellőképp értékelni tudják a másikat, őszintén dicsérni és motiválni hátsószándékok nélkül.

Sima polgári foglalkozású csak akkor, ha amúgy érdeklődik ilyesmik iránt, szereti, de mondjuk nincs kiaknázott tehetsége, későnek érzi elkezdeni, vagy van amihez sokkal jobban ért, és így tovább. Enélkül idővel elértéktelenedik a művészi hivatás egy olyan szemében, aki csak mondjuk a kezdeti érdekesség és fellángolás miatt érdeklődött iránta.

2015. szept. 17. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én örülök, hogy nem foglakozik komolyabban művészettel a barátom. Elég kratív, nem idegenkedik a kézműveskedéstől, de ennyi elég. Ha ő is komolyan benne lenne ebben akkor ott lenne, hogy ő jobbat csinált, meg féltékenykedés, meg egymás ötleteinek a lenyúlása egy kicsit akaratlanul is, esetleg a szakvéleményt lehet nem a legjobb a a párodtól megkapni, tőle csak a támogatás jöjjön, a piszkos munka legyen másé...szóval a szabadságból elvesz szerintem, és igen van más akivel ilyenekről lehet társalogni, bár az hogy nem műveli az illető a dolgot nem jelenti feltétlenül, hogy nincs is értelmes véleménye róla:)
2015. szept. 17. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as nagyon ertelmes dolgokat ir, de ez sajnos nem mindig igaz.

En rajzos vagyok, a baratom pedig zenel. Soha nem ertette miert szeretek rajzolni, neha egyenesen megalazo ahogy beszel az iskolamrol, azert, mert muveszetis osztalyban vagyok.

2015. szept. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!