Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Társ-érzelem függők, mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Tehát: Ha van egy barátnőm/párom, iszonyatosan függővé tudok válni, nem tudom irányítani önmagamat, ki vagyok szolgáltatva teljesen az érzelmeimnek,ezáltal a nőnek. Kínzom magam, sírok, fetrengek, vergődök, mindenen, a legkisebb apró mozdulaton is megsértődöm, elég ehhez egy sanda tekintet.
Ezzel természetesen, mivel sokat veszekszem,elüldözöm a nőt, de ha a nő gyenge, nem tud szakítani, és mivel én sem tudok, mert iszonyúan "szerelmes" vagyok,akkor ezzel magamat nyírbálom szét teljesen.
Van erre megoldás?
Magamat képtelen vagyok rendbe rakni, nem megy.
Gondolkodtam több csaj tartásán, de pillanatnyilag nehezen megy az ismerkedés. Noha volt már olyan.
Mit tudok tenni??? Iszonyatosan szenvedek.
21/férfi.
2015. aug. 28. 21:28
1/2 anonim válasza:
Van megoldás! Úgy hívják, hogy orvos!
2/2 Blade Bone válasza:
Van másik megoldás is, a neve hadsereg. Vonulj be ott embert faragnak belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!