Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik tökéletes társ?
Nekem létezett...
Életem legnagyobb hibája volt, hogy kidobtam, sosem heverem ki... pedig már 10 éve volt lassan.
Nincs tökéletes társ. De közel tökéletes létezik. Ha folyamatosan a tökéletes társat keresed, egy olyan magas mércét állítassz fel, hogy végül senki nem üti meg.
Amit leírtál kérdező egy jól, normálisan működő kapcsolatban alap. Legalábbis nálunk ez így működik oda-vissza.
Nekem közel 10 éve van férjem, az egyetlen ember, akire felnézek, imádom, ő az életem, megbízok benne, mert a legjobb barátom és szerelmem egyszerre és szó szerint mindent tud rólam. Ugyanez fordítva is. De nem tökéletes, és nem is kell az legyen. Pont ettől olyan szép, hogy vannak néha súrlódások, amik által rengeteget fejlődünk, tanulunk a másiktól.
Hiba bennem is van, benne is. Ha az igazán tökéletes társat kerestem volna, szerintem még a mai napig egyedül lennék.
ami köztünk igazán nem passzol, az a zene ízlésünk. Viccesen hangzik, de olykor nagyon zavaró, mégis megtanultuk tiszteletben tartani, hogy egyikünk a diszkó zenét másikunk a gitártépős rock zenét szereti.
De én ezt úgy hívom magunk közt, hogy ez a különbözőség belefér, sőt, jó is hogy van, mert akkor ha ez nem lenne (és az ebből jövő ugratások) akkor túl jó volna minden.
Tehát azt mondom, h ne a tökéletes társra törekedj, hanem arra, akivel legalább csak ilyen piti és minimális a különbség, ami által nem lesz tökéletes, mert ebben biztosan nem fogtok egyetérteni kb soha :)
(előző voltam)
Tokeletes tars = a lelked masik fele.
Letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!