Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzom az agressziv embereket?
Figyelt kérdés
Kislanykorom is pusztulat volt,szerontem mar nem is leszek boldog ha idaig nem voltam,gyerekkorom ota agressziv emberekkel vagyok korulveve allamdoan bantottal,azert is vagyok olyan kus csended azt hiztem legalabb ha felnott no leszek lessz majd aki szeretni fog de most is csal veszekednek velem minek szuletgem meg ha mindenkinek csak a pup vagyok a nyakan senkinek nem okozok oromot ,szert sincsenek barataim,em csak a szomorusagot hozom.Soha egy kedves szot nrm halottam itthon sem tancra sem inspiraltak nincs eom se beirazkozni sehova elegem van ebbol.A neveloapam secualusan zaklatot,Pedig en pont az a kislanykent is jo voltam.Soha senkinek sem vagyok jo,csak bantanak .ugy meghalnek legalabb nem okoznek fajdalmat ,megszabadulnak tolem es nyugtuk lesz.2015. szept. 16. 22:55
11/11 anonim válasza:
Olyan vagy mint egy kis kóbor macska! :D (én "befogadnálak"! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!