Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzom az agressziv embereket?
Figyelt kérdés
Kislanykorom is pusztulat volt,szerontem mar nem is leszek boldog ha idaig nem voltam,gyerekkorom ota agressziv emberekkel vagyok korulveve allamdoan bantottal,azert is vagyok olyan kus csended azt hiztem legalabb ha felnott no leszek lessz majd aki szeretni fog de most is csal veszekednek velem minek szuletgem meg ha mindenkinek csak a pup vagyok a nyakan senkinek nem okozok oromot ,szert sincsenek barataim,em csak a szomorusagot hozom.Soha egy kedves szot nrm halottam itthon sem tancra sem inspiraltak nincs eom se beirazkozni sehova elegem van ebbol.A neveloapam secualusan zaklatot,Pedig en pont az a kislanykent is jo voltam.Soha senkinek sem vagyok jo,csak bantanak .ugy meghalnek legalabb nem okoznek fajdalmat ,megszabadulnak tolem es nyugtuk lesz.2015. szept. 16. 22:55
1/11 A kérdező kommentje:
Ja es hozza teszem h minden nap sirok egyedul ahol bem latnak.Hol azert a miatt,mert kur.va erzem magam,minek jottem en ide en meg nem is eletem ugy mint nas fuatal lany en a petti.et is kunolba ereutem at nem igy ahogy kebne.Mindenki utal
2015. szept. 16. 23:01
2/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok elni
2015. szept. 16. 23:02
4/11 opened paradise válasza:
Ezekből semmi sem a te hibád,ne okold magad!
Ha nem ért jó,nem csoda,hogy "szomorúságot hozol",de szerintem ez nem feltétlenül így van,csak te látod így.
6/11 anonim válasza:
általában felnőtten azt vonzzuk, ami gyerekkorunkban belénkivódott.
ha valaki mártír volt, felnőtten is mártír lesz.
ha a gyermeklélekben eltörik valami eész életére ki fog hatni.
szisztematikusan , kitartóan, akár naponta erőltesd magadra a pozitív gondolkodást és azt képzeld el magadnak amit szeretnél.
amíg a "meghalnék" van benned, addig a negatívakat is fogod vonzani
7/11 A kérdező kommentje:
Utolso ha neked is fele olyan eleted lett volna,akkor is hogyan vetkozzem le ha egesz eletem egy fos
2015. szept. 17. 08:53
8/11 anonim válasza:
Ne hidd el ezt a bevonzásos ökörséget (jelentettem is), mert nem létezik!!!!!!
Nekem is ilyen életem volt, de találkoztam jó emberekkel, MERT ÍGY AKARTAM. Kerestem és sok rossz után mrgtaláltam.
9/11 anonim válasza:
Vonzod te a kedves embereket is, csak az agresszívekkel veszed magad körül.
10/11 anonim válasza:
Valami kiváltja belőlük ezt!!! Azt nem tudjuk mi és miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!