Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ritka kilátástalan helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka kilátástalan helyzetben vagyok. Valaki segitene? 24L

Figyelt kérdés

Ritka pocsék helyzetbe kerültem. Próbálom röviden.

Sajnos beleszerettem az egyik barátomba, ami nagyon úgy tűnik, hogy kölcsönös is. Rá kellett döbbennem, hogy ez nem múlandó, ő a nagy Ő számomra. Persze ezt ő nem tudja, viszont mind a ketten tudjuk, hogy ez nem barátság. Mondhatni szerelmet is vallott nekem, tisztában vagyok azzal, hogy többet érez irántam.

Na de. Hogy ne csak szép és jó legyen minden, ez ennyivel nem fejeződik be. Neki ugyanis 5 éves kapcsolata van. Gyerekszerelem. Amiből úgy tűnik menekülne. Rádöbbent dolgokra, őrlődik. Boldogtalan. Látom.

Kisvárosban élünk. Olyan kisvárosban, ahol mindenről mindenki tudni szeret, sok a pletykás, rosszmájú ember. Valószínű, ha szakítana, meglenne a b--d+. A srác elég taccson van lelkileg, labilis nagyon. A család megszerette a lányt, magyarán a tipikus "jó feleség" jelölt, pedig csak 18 a csaj, fiatalabb 4 évvel a srácnál, és még gyerek.

Tisztában vagyok vele, hogy velem szeretne lenni, de a környezete (a saját és a lány családja főleg) és a saját lelki "nyomora" miatt talán sosem lesz bátorsága szakítani. Örökön-örökké alapon indult a kapcsolat, sokat fektetett bele és visszatáncolni már bizony gyáva. Én pedig soha nem fogom adni alá a lovat, biztatni, rábeszélni bármire, se semmi. Annak az ég világon semmi értelme.

Konkrétan ami jelenleg megy, az tömör kínlódás. Elég idegbajos az utóbbi időben, látom rajta, hogy szenved legbelül. De ez neki mégis jó? vagy ennyire életképtelen? Ennyire tönkre vágták az önértékelését?

Mit tévő legyek? Hagyjam?

2015. szept. 13. 17:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
90%

Én azon a véleményen vagyok, hogy elmondani az érzéseidet valakinek, egyáltalán nem belerondítás egy kapcsolatba. Ahogy mondani szokták, ha valakit el lehet vinni, akkor vigyék... Ha az a kapcsolat megfelelően erős és szeretetteljes lenne, akkor a srác lekezelné ezt a történetet egyszerűen és nem léphetne fel hűtlenség. Illetve igen, egy vallomás nem számít belerondításnak, de a kérdező helyében igenis felállítanám a korlátokat és ha többet akarna a srác ebben a helyzetben, akkor nem mennék bele a játékába és nem lennék én a harmadik. Ezt magadban el kell dönteni és kitartani mellette, ennyi.

Szerintem a srác viselkedése így is bőven gáz, nem egy ilyen jellegű beszélgetés fogja tönkretenni a kapcsolatukat, ez maximum elmozdítja valamilyen irányba a dolgokat, ami szerintem csak jó lehet, bármilyen irányba is megy, mivel az elmondottak szerint a jelenlegi helyzet minden csak nem jó. Senkinek...

Én csak magamból indulok ki. Ha együtt vagyok valakivel és szeretem őt, vele akarom leélni az életemet, akkor hozzám odajöhet Brad Pitt, eszem ágában sem lesz bármit is kezdeni vele.

2015. szept. 13. 20:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, bocs...

A kifejtésedben legalább háromszor szerepel, hogy labilis, idegbajos, lelki nyomora van... Tapasztalatból írom: ne akarj ilyen emberrel párkapcsolatot, mert szenvedni fogsz mellette.

És ezzel meg is oldódik a problémád. Keress valakit, aki nem labilis.

2015. szept. 13. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!