Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam? Vagy mégsem? Ő vajon hogyan reagálna rá?
14 éves vagyok. Tudom, az első mondattól már mindenki azt gondolhatja , hogy ˇ na még egy hülye tini, aki nem tudja hogy kell felhúzni a gumitˇ, erről szó sincs.Pár hónapja megismertem egy nagyon aranyos kedves srácot, aki nem utolsó sorban iszonyat helyes.Nem tudtam elképzelni hogy egyátalán szóba állhat velem , ugyanis magamat nem értékelem olyan szintűnek hogy esetleg belém szerethessen. Furcsállottam is hogy kérdezgette hogy hány órám lesz és hogy melyik busszal megyek haza. Ő is elmondta , én is elmondtam. A buszon rengeteget nevetgéltünk és komolyabb témákat is megérintettünk. Őszintén szólva a korosztályomat nézve , nagyon meglepődtem hogy így eltudok beszélgetni egy sokkal idősebb fiúval. (ő 18 /F)
Szokásos a három köszönő és elköszönő puszi közöttünk. Ám de Pénteken a harmadik puszi majdnem szájra ment , pár centi választotta el a szánkat.
Én bepánikoltam, ő pedig tisztára elpirosodott. Én bolond pedig hangosan kicsúsztattam a számból egy ˇÚristentˇ!. Hétfőn elkészülök neki mondani mindent. Érdemes? Igazság szerint kilátástalanul beleszerettem . Talán ha elmondom könnyebb lesz? Vagy csak ront a helyzeten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!