Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből szerelem? L/19

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lany188 kérdése:

Lehet ebből szerelem? L/19

Figyelt kérdés
Egy hete megismertem egy srácot egy szórakozóhelyen, és rögtön elvoltunk, vonzódtunk egymáshoz (beszélgettünk, csókolóztunk). Azóta mindennap randira hív, és már tapiz is. Nem szoktam ilyen gyorsan rátérni a dolgokra, viszont ő már akarna ezt-azt. Azt mondta, eredetileg nem tervezett semmi komolyat, de közben beszél arról is, hogy majd nézzünk meg filmeket meg menjünk el ide-oda. Nem akarom könnyen odaadni magam, ő viszont nyilván nem fog belém szeretni ennyi idő alatt. Érdemes tartani a gyors tempót?

2015. szept. 4. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit ertesz azalatt hogy nem akarod ilyen konnyen odaadni magadat amikor elso nap mar smacizol egy vad idegennel a diszkoban? Neked mar szinte kotelezo lefekudnod vele, mifele r_ibanc vagy te hogy nem teszed, szuzqrva?
2015. szept. 4. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebből már szerintem se. 22/F

Gyere, inkább igyunk meg egy kávét. :)

2015. szept. 4. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem roppant furcsa az, hogy első találkozásra smárolgatsz egy vadidegennel, aztán pedig azon kattogsz, nem akarod magad odaadni korán. Már megtetted. :) Ettől függetrlenül lehet szerelem is, ám zömében nem ez jellemző. A kérdés: te mit akarsz? Csak szexet? Akkor lépj. Vagy komolyabbat? Találkozz vele, de ne add be a derekad akkor, hanem hagyj időt ennek az egésznek a kibontakozására. Ha ő is így akarja, nem valószínű, hogy lelécel, csak mert nem kapott szexet azonnal.
2015. szept. 4. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Én alapból olyan vagyok, aki komoly kapcsolatot akar. És igen, smároltunk az első találkozáskor, de ez nem tudom, miért jelentene bármit is. Előző kapcsolataim évekig tartottak, és így kezdődtek szóval...
2015. szept. 4. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Az igen. Előző kapcsolataid, ezek szerint több is volt már, és még évekig is tartottak. 19 évesen ez nem tudom milyen eredmény. Biztos jó.
2015. szept. 4. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Két pasim volt eddig, mindkettő két évig tartott.
2015. szept. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!