Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretem még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem még mindig?

Figyelt kérdés
Miért szeretem még mindig azt a nőt, akivel azért szakítottam, mert tönkretette az életemet? Teljesen felszabadultam, leírhatatlanul máshogy érzem magam a bőrömben, mint a kapcsolatunkban. Mégis... Ha nem is gondolok rá egész nap, ha randikra fókuszálok, baráti összejövetelekre, bulikra stb., egyre csak azt érzem, hogy minden ilyesmit azért csinálok, hogy pótoljam a hiányát... És nem a párkapcsolat hiányát, hanem annak az embernek a hiányát. Gyűlölöm és szeretem egyszerre. Minden logikus érv ellene szól, összetörte a szívemet, mindenki szerint jobbat érdemlek és nem kéne vele egy percet sem foglalkoznom, de mégis azt érzem, hogy szeretem. Mi értelme ennek? Lehet, hogy csak nem ültem le, hogy rászánjak egy kis időt, hogy mindent végiggondoljak, pár napig, hétig feldolgozzak mindent? De ez akkor is mélyebb érzés.

2015. szept. 2. 03:28
 1/9 anonim válasza:
Nem válaszoltak a kérdésedre balek. HÁHÁHÁHÁHÁ
2015. szept. 2. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Költői kérdés volt.
2015. szept. 2. 17:09
 3/9 anonim válasza:
Bocs hogy bunkó voltam.
2015. szept. 2. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Többet jelent, hogy megbántad! :)
2015. szept. 2. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, szerintem te is tudod, hogy csak kínzod ezzel a "nővel" magad... de egyszer majd be sokalsz és túlteszed magad...
2015. szept. 5. 00:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg ez lesz. Köszönöm, hogy te reagáltál a kérdésemre! :)
2015. szept. 5. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Ohh, barcsak hianyolna az exem :) nem azert mert o szakitott es szerelmes lennek bele... Nem akarom visszakapni mint pasit. Mint baratot akarom...

Par honapja szakitottunk azota van valakim o is eli az eletet. De hianyzik a tarsasaga ...

Nyugi :D elmulik. Vagy inkabb irj neki, hivd fel, talizzatok mond h nem akarod visszakapni csak a baratsagotokat.

2015. szept. 5. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez rossz ötlet, sosem végződik jól. Meg amúgy tényleg egy szörnyű ember, ebben a pillanatban, amikor írom sem értem miért hiányzik.
2015. szept. 6. 11:46
 9/9 Mesicicus válasza:
Ha vársz egy kicsit és úgymond feldolgozod a helyzetet lehet,hogy elmúlik ez az érzés...ha viszont nem akkor nálad szerelmesebb embert még nem láttam, szerintem jót tenne neked ha beszélnél vele!!!
2015. szept. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!