Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megtudtam, hogy az a srác akire 1,5 éve várok soha nem fog közös életet kezdeni velem. Szeretem őt. Mit tegyek? 29/L
Mit takar az, hogy másfél éve vársz rá?
Milyen kapcsolat volt eddig köztetek?
Nem naív vagyok, szeretem.
Őt szerettem eddig a legjobban. A második nagy szerelmem volt. Nekem szerelembe esni nem könnyű. Nagyok az elvárásaim, ha szakítok vele hosszú évekig nem lesz megint senkim.
Küld el a fenébe! Ha te együtt akarsz élni vele, ő meg soha, akkor nincs miről beszélni sem... :/
Mi az, hogy hiteget aztán meg bejelenti vagy nem tudom hogyan derült ki a dolog, hogy bocs mégsem? Én megfojtottam volna mérgemben vagy leütöttem volna, aztán ott hagyom. Nem értem komolyan, divat most a másik hitegetése? Az én pasim is, most derül ki számomra, hogy amióta együtt vagyunk, mint a vízfolyás úgy hazudott nekem. Egyszer már lebukott, most meg megint, persze megint esküszik, hogy ő soha többet! Mondom én már neked amit kérdezel sem hiszem! Olyan gerinctelenek tudnak lenni! Megérdemlik, hogy ha másért nem is de néha jó ott kell őket hagyni, hogy gondolkodjanak mit csináltak. Már ha gondolkodnak ilyenen... nem csak az üres dobozukban vannak. Vagy más témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!