Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap megtudtam, hogy az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megtudtam, hogy az a srác akire 1,5 éve várok soha nem fog közös életet kezdeni velem. Szeretem őt. Mit tegyek? 29/L

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy nehezen éled meg, ami történt, de akár szándékosan hitegetett azzal, hogy komolyan tervez veled, akár valami olyan történt, ami miatt most máshogy látja a dolgot, ha egyértelmű, hogy nem veled képzeli el az életét, akkor szerintem meg kéne próbálnod a saját érdekedben minél előbb eltávolodni, végleg elszakadni tőle, és egyelőre azzal foglalkozni, hogy feldolgozd a szakítást, és levond belőle a tanulságokat a magad számára a jövőre nézve, hogy magad mögött hagyhasd a múltat.

"Nagyok az elvárásaim, ha szakítok vele hosszú évekig nem lesz megint senkim."

Szerintem ez (mármint hogy évekig nem lesz senkid) nem egy tény, hanem egy korlátozó hitrendszer, amit nem jó ötlet a saját tudatalattidba programozni.

Ha szeretnéd, ugyanennyi erővel választhatsz magadnak valami pozitívabbat is. Nem lehet, hogy érdemes lenne inkább azt erősíteni magadban, amire vágysz, nem pedig fordítva? :-)

2015. aug. 25. 21:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem szakított még velem. Szerintem fél a kötöttségektől. A barátai telebeszélik a fejét, hogy megváltozik a kapcsolatunk ha összeköltözünk, ezt abból gondolom, mert voltak már ilyen elszólásai. Szeret engem és én is őt. Fiatal még, talán ez a legnagyobb baj. 25 éves lesz.
2015. aug. 26. 14:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb "gond", hogy minden tulajdonsággal rendelkezik amire valaha vágytam. Külsőleg és belsőleg egyaránt. Nagyon egy síkon mozgunk minden téren. Ezért nehéz vagy lehetetlen találni hasonlót. Mindenkiben őt keresném és inkább lennék egyedül hosszú-hosszú évekig mint hogy megelégedjek kevesebbel.
2015. aug. 26. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy szeretnél-e gyerekeket, de ha igen, és belátható időn belül, akkor ez az irányú korkülönbség akkor is lehetne gond, ha ő komolyan gondolná, mert (bár kivételek nyilván vannak) a férfiak általában később érzik erre kellően érettnek magukat és magát a párkapcsolatot, később gondolják úgy, hogy a végleges elköteleződésnek és a családalapításnak elérkezett az ideje, meg azért is tehetik meg, hogy eleve máshogy állnak ehhez a kérdéshez, mert esetükben az életkornak kevésbé van meghatározó szerepe a gyermekvállalás szempontjából.

Természetesen nem tudhatom, hogy te hogy viszonyulsz ehhez a kérdéshez, és hogy ez mérlegelendő szempont-e nálad.

2015. aug. 26. 17:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyereket.
2015. aug. 26. 18:34
 16/21 anonim válasza:
Hogy közölte, hogy soha nem fog közös életet kezdeni veled?
2015. aug. 26. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
#9: na te is nagyon tiszteled a férfiakat, legalább ne általánosíts, mert amúgy mi meg a nőktől kapjuk pontosan ugyanezt!
2015. aug. 26. 22:02
 18/21 anonim ***** válasza:

#14: a másik általános módja a férfiak lenézésének, pedig tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak azért éretlenebbek vagyunk, mert férfiak vagyunk. Meg az se igaz, hogy később. Nekem pont, hogy az a bajom, hogy a hozzád hasonló éretlen nőket fogtam ki sorozatba, akikre nem lehetett egy családot alapozni, és most már ott vagyok, hogy én érzem úgy, hogy kifutok az időből. Persze nem biológiailag, hanem egyszerűen nem vén fejjel akarok gyereket vállalni. A mai nők nagyon éretlenek, tele vannak előítéletekkel, csak a tökéletes férfi jöhet szóba, persze azt, hogy mi a tökéletes, a magazinok határozzák meg...

Kérdező: ha ennyire kell neked az a srác, akkor beszéld ezt meg vele, de ha tényleg ilyen befolyásolható és ilyen félelmei vannak, akkor éretlen még hozzád (és ez lehet a korkülönbségből). Amúgy meg a félelem legyőzésének legjobb modja, ha beleugrik. Vagy bejön, vagy nem. Ha nem jön be, akkor időt nyertetek, ha meg sikerült, akkor öröm és boldogság!

2015. aug. 26. 22:11
 19/21 anonim ***** válasza:

"Fiatal még, talán ez a legnagyobb baj. 25 éves lesz."

Egészen biztosan ez a baj! Minek vagy vele? Hozzád képest még gyerek!

Bírom mikor a nők panaszkodnak a párjukról, közben meg egy kisfiút választ. Akkor nyűglődjél vele!

"Nem akarok gyereket."

Az igen...

2015. aug. 28. 08:17
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodtam rá. Feltettem egy kérdést. Szeretem, ha nem szeretném nem várnék rá és nem lennék türelmes. Azért vagyok vele mert fontos nekem és mert ő kell. Ennyi. Ha nem akarok gyereket az bűn vagy mi?
2015. aug. 31. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!