Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért írta? Nem szeretem már
Figyelt kérdés
"Ha feladsz minket, és feladsz engem, végül feladsz mindent, amit az elmúlt félévben elértél. Amit én adtam, és feltártam benned, amit te szaggattál fel a lelked és szíved legmélyebb bugyraiból, mind elvész. Miért akarod eldobni magad olyanokért, akik nem érik el a szinted, miért adod oda magad olyanoknak, akik a legmoslékabb emberi szemetek? Hagyod, hogy formáljanak - eltorzítsanak, hagyod, hogy megérintsenek - bemocskoljanak, hagyod, hogy körülvegyenek - megfakítsanak. Ellopják a ragyogásod, kiszívják belőled a színeket, és a saját szürkeségük sarával szennyeznek be, hogy olyan légy, mint ők. Ne szeress, ha nem akarsz már, ne kedvelj, ha nem tudsz már, gyűlölj, tiszta szívből, ha szeretnél, üss és alázz, ha úgy akarod, de ne add fel magad, és ne csússz vissza abba a rozsdás, rohadó szeméthalmazba, ahol alig tudtam észrevenni azt a ragyogó ékkövet, amit bűn lenne veszni hagyni - téged."2015. aug. 18. 13:49
1/2 anonim válasza:
A reménytelenül szerelmes emberek gyakran összeírnak mindenféle nyálas hülyeséget. Kényszer, hogy közöljék a szeretett lénnyel, hogy még mindig megtennének bármit, hogy együtt lehessenek vele. Például vállalják az újabb biztos elutasítás megaláztatását is. Ha nem szereted már, akkor nem érdemes vele foglalkozni. Néha nem tudod elkerülni, hogy megbánts másokat.
2/2 Blade Bone válasza:
Ez dilinyós! :/ Nem csodálom hogy nem szereted már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!