Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj, most Írtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, most Írtam meg neki hogy szeretem és ő mást szeret Írta hogy komolyan megirjam neki hogy igen vagy b**dmeg nem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 21:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj barátom! Ezt a zagyvaságot fogalmazd át magyarra, timbuktu nyelven itt kevesen beszélnek
2012. júl. 4. 21:27
 2/22 anonim ***** válasza:
Fussá' neki még egyszer, és iktass be lécci írásjeleket is, mert nem tudjuk értelmezni, köszi.
 3/22 anonim ***** válasza:
Tanulj már meg fogalmazni hokibajnok..
 4/22 anonim ***** válasza:
A f*sz van?
2012. júl. 4. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
ez rohadt jó ember :D
2012. júl. 4. 21:30
 6/22 anonim ***** válasza:

"timbuktu nyelven" :D

Szegény gyerek biztos csak maga alatt van, azért ír így, de tényleg érthetetlen, kijavíthatnád.

2012. júl. 4. 21:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Ja lehet, hogy egész nap az egyetlen őszinte ember lett volna mi meg legyaláztuk :D
2012. júl. 4. 21:33
 8/22 A kérdező kommentje:
Van egy csaj szeretem ,ő mást szeret Írjam meg neki hogy szeretem ?
2012. júl. 4. 21:34
 9/22 panini ***** válasza:
igen! különben az a fazon leszel, aki 40 éves fejjel hullarészegen a kocsmában sajnáltatja magát, és azon elmélkedik, h mi lett vna ha..
2012. júl. 4. 21:35
 10/22 anonim ***** válasza:

Na, megy ez :)

Ha mást szeret, akkor nem fogja meghatni, hogy odavagy érte, ne alázkodj meg, ha nem akarod, hogy elutasítsanak.

2012. júl. 4. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!