Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ri*bancot lehet szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ri*bancot lehet szeretni?

Figyelt kérdés
21 lány.Imádok szexelni,persze nem fűvel fával de azért egyszerre 3-4 partnert tartok általában...jó lenne már abbahagynom ezt a ri.anc életmódot de nem tudom.Én is szenvedek ettől mert volt akit megszerettem és mondta hogy neki ilyen nő nem kell.Én viszont sajnos ilyen vagyok.Ezt ki lehet nőni? Vagy van aki így is elfogad?
2015. szept. 1. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudnálak szeretni mivel nem hiszem, hogy később megváltoznál. Nekem is volt már ribizli barátnőm és amíg oltárian szerelmes volt belém, addig nem is kavart másokkal...

Viszont amint elmúlt a "tűz", neki könnyebb volt össze-vissza megcsalnia engem, mint rendbe hozni a kapcsolatunkat. Folytatta tovább és csak egyre türelmetlenebb lett velem, mert egy ballaszt voltam az életében. Szóval kösz nem. Te ilyen vagy, törődj bele. Max 30 körül kifogsz egy papucsot, aki lesz olyan hülye, hogy eltartson...

2015. szept. 2. 06:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy elég lenne-e neked egy partner és egy vibri?
2015. szept. 2. 07:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Abbahagyni a ribąnc életmódot? Na hagyjuk már.... xD Kųrvából nem lesz szalonna.
2015. szept. 2. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ahhoz neked 181 fokot kellene fordulnod!

nekem a r1b4nc életmódot élő/élt csajok visszataszítóak...

3-4 partnert tartasz egyszerre? esélytelen...

22F

2015. szept. 2. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha kiderülne rólad a dolog, ezer százalék, hogy nem jönnék veled össze ! Képzeld már el, milyen magalázó a pasinak, mikor mentek pl kézen fogva az utcán, és sok másik pasi mutogat rád, meg összesúgnak, hogy az a csaj megvolt. Aztán jönnek a többi pasik, hogy "nekem is-nekem is ...."

Köszi, az ilyenből nem kérek, legyen szó akár álmaim nőjéről is !!!!!

23/F

2015. szept. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!