Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnálak szeretni. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Hosszú netes ismerkedés után írta. Szomorú lettem, mert úgy hangzik, hogy egyrészt most még nem érez semmit, másrészt erőltetni kellene. Nem úgy hangzik szerintetek? Nem bízott benne, hogy a való életben is olyan vagyok, mint a képeken, és olyan a stílusom, mint telefonban? Ez kb. akkor volt, mikor 1 éve volt már, hogy elkezdtünk beszélgetni, csak most eszembe jutott.2015. aug. 10. 08:01
2/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány.
2015. aug. 10. 08:17
4/11 A kérdező kommentje:
Komolyan csak ennyit?
A tényekhez még hozzátartozik: én már sokkal korábban kimondtam neki a bűvös sz-betűs szót.
2015. aug. 10. 08:23
5/11 anonim válasza:
Ezek szerint élőben még nem találkoztatok, egész odáig míg nem taalálkoztok, egy ideálképbe vagytok szerelmesek, amely kialakult a beszélgetések során...
Ő esetleg ezért lehet bizonytalan...
Szerintem élőben kellene találkoznotok, jobb lenne, mint egy fantáziákból, ábrándokból szőtt, a másikról alkotott hamis ideálképet szeretni, de Ti tudjátok.
6/11 anonim válasza:
A "tudnálak szereti" azt is jelentheti, hogy féken tartja az érzelmeit, míg nem tud biztosat. Találkozzatok, ismerkedjetek személyesen, tapasztaljátok meg egymás kisugárzását, hangját és gesztusait! És ha minden jól megy, akkor majd megengedi magának, hogy valóban szeressen. Mindenki fél a csalódástól. Ha törték már össza szíved párszor, tudhatod, hogy az ember igyekszik nem szerelmesnek lenni, amíg nem lehet biztos benne, hogy nem egy újabb csalódás várja.
8/11 A kérdező kommentje:
Amikor ez volt, akkor 16L és 18F voltunk, azóta felnőttem, de szoktam még rá gondolni, nagyon meghatározó volt. Rágódós típus vagyok.
2015. aug. 10. 09:39
9/11 anonim válasza:
Jézusom az online kapcsolatokba, szakadjatok már le a hálóról és a fantaziátokkal töltitek ki a gondolatotokat a másik...
Találkoztatok már?
10/11 anonim válasza:
Annyit lehet biztosan állítani (miért is itt beszéled ezt meg vadidegen emberekkel és nem a sráccal? Persze költői a kérdés...) amennyi információt hordoz a rövidke mondat: Tudna (esetleg) szeretni. Ennyi. Nagy valószínűséggel, ha élőben folyna (inkább) a kapcsolatotok, (esetleg) sokat találkoznátok, stb., stb, képes volna (jóval erősebb) szeretetet érezni (őszerinte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!