Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ypszilon1980 kérdése:
Fülig szerelmesek voltatok már?
Igen voltam. Az első szerelmem mindennél jobban szerettem. Attól félek hogy többször nem fogom ezt átélni. De örülök, hogy megtudtam milyen nagyon nagyon szerelmesnek lenni. Bár ő nem így volt velem és nagyon csúnyán végződött, szóval pont a nagy szerelem miatt szenvedtem szakításkor.
20/L
2015. aug. 27. 23:10
2/15 A kérdező kommentje:
Húúú, hát mintha én írtam volna. Én úgyanígy voltam kb. egy évvel ezelőttig, fülig és csodálatos volt, talán még lesz alkalmam ezt átérezni.
3/15 A kérdező kommentje:
2015. aug. 27. 23:28
5/15 A kérdező kommentje:
Első látásra? Mióta vagytok együtt?
Sajnos nem.
Olyan volt,hogy egy jónak induló kapcsolatban mindennél többet jelentett valaki és egyszer meg neten keresztül lángoltam fel valaki iránt,amitől olyan lettem mint a tinik,de ott (is) meg direkt visszafogtam magam,mert tudtam,hogy nem kéne,mások vagyunk,nem lesz jó vége.
De egyszer jó lenne...nem kéne gondolkodni,csak menni hülyén és vakon :)
2015. aug. 28. 00:03
7/15 A kérdező kommentje:
Azért érdemes megtapasztalni.
Mondjuk egy szakítás után ilyenkor nagyon nehéz, tehát tovább is tart kiheverni.
Igen voltam nagyon szerelmes. A kis piszkos vette, el a szüzességem. Végül 8 hónap után vissza jött az volt, barátja és eljegyezte. Azt hittem többször, nem leszek szerelmes. 1év telt el jött el lány és hasonló erős szerelmet éreztem, annyival volt, másabb hogy őt szexuálisan nagyon kívántam. 2éve vagyunk együtt szerelem részemről, nincs de nagyon vonzódok hozzá és szeretem. Egész nap a s*eggét csapkodom, harapom na meg jó keményen adok neki.:)
2015. aug. 28. 00:45
# 5: Nem, nem első látásra. Hónapok óta ismertem már, amikor észrevettem, hogy "jé, férfi". :) De az első randinkon már tudtam, hogy nekem ő kell! :) És azóta is így gondolom.
2015. aug. 28. 00:54
10/15 A kérdező kommentje:
Én egy munkatársamba szerettem bele hirtelen, rögtön mindketten szerelmesek lettünk egymásba és kb. 8 hónapig tartott, aztán valamiért kezdődtek a gondok, sosem fogom megérteni miért van az, hogy egy ilyen kapcsolatnak hirtelen vége szakad és nálunk sajnos elég durván is alakult.
Kapcsolódó kérdések: