Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok annyira szerelmesek hogy nem tudtatok enni, aludni, stb? Hogy volt nálatok?
Figyelt kérdés
Elég hülyeség nem hogy testileg így reagál az ember.2015. júl. 23. 10:13
1/2 anonim válasza:
Nem volt ilyen amikor szerelmes voltam. Inkább napközben voltam agyilag lebénulva :) nem tudtam nem rá gondolni.
Szakításnál, vagy amikor csúnyán összevesztünk, akkor inkább éreztem ezeket amiket írtál. Bár akkor is inkább össze-vissza ettem hogy enyhítsem a fájdalmat.
2/2 anonim válasza:
Nagyon az elején, mikor még izgultam, hogy mi lesz... akkor a stressztől voltak ilyen tüneteim.
Szóval ez nem a szerelem, csak annak egy mellékhatása. Nekem is inkább egy nehéz, veszekedős időszakban voltak testi tünetek (egy korábbi kapcsolatomban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!