Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinél meddig tartott a 'rózsas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél meddig tartott a 'rózsaszín köd'? Értem ez alatt, mikor totál szerelmesek voltatok a párotokba. Csak őt látatok, másra szinte fel se figyeltetek.20L

Figyelt kérdés

Jó, persze, nem vagyunk egyformák, ahogy az érzelmi világunk is eltérő.

Egyébként fenntartható több ideig ez az 'állapot'?

Kor+nem.

2015. máj. 29. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Lassan 9 hónapja tart.
2015. máj. 29. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Az exemmel 4-5 év
2015. máj. 29. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
8 hónapja tart :) Az előző kapcsolatomban nem voltam ilyen boldog, pedig az 6 évig tartott. Igy utólag ott már az utolsó években nem volt igaz szerelem, sem köd, csak megszokás, szeretet, kötődés. Féltem az újtól, de most már tudom, hogy az nem volt ilyen kapcsolat. Ez már most értékesebb, de akkor fiatal és naiv voltam :)
2015. máj. 29. 09:23
 4/7 anonim válasza:
100%

Én másfél éve vagyok együtt a barátommal, de kétlem, hogy ez még sokáig tartana. Az utóbbi 2-3 hónapban eléggé eltávolodtunk egymástól. Őszintén szólva viszont annyira nem ráz meg, azt hiszem már egyikünk sem szerelmes a másikba. Úgy gondolom sosem volt köztünk igazi szerelem. Az első 5-6 hónapban volt csak a "rózsaszín köd". De egy olyan kapcsolatban, ahol a két fél igazán szereti egymást, ez sokkal tovább tart - szerintem. (19/L)

Van egy barátnőm aki 2 éve van együtt az ő barátjával. Nekik 2 éve tart. A mai napig mindig mindenhol csak a másikon jár az eszük, minden egyes nap együtt vannak, és ha az egyik elutazik pár napra, a másik szinte depressziós lesz. Néha már kicsit túlzás, amit csinálnak. Egyébként mindkettőjüknek a másik volt az első. Annyi idősek, mint én.

És a kedvenc szerelmespáromat is muszáj elmondanom. Ők már házasok 10 éve, együtt vannak kb. 14 éve, gyerekeik is vannak. Náluk aranyosabb párt még soha életemben nem láttam. Élvezet őket nézni, annyira árad belőlük az egymás iránti szeretet, csak a nézésükből is látható. Szerintem náluk így a 14 év alatt sem múlt el ez a bizonyos köd. Mindketten 35-40 közöttiék, de olyanok, mint a friss szerelmes fiatalok. Úgyhogy igen, azt gondolom, fenntartható több ideig ez az állapot. Hozzájuk elég közel állok, jól ismerem őket, tudom mennyit tesznek mindketten a kapcsolatukért. Úgy értem, sokan, főleg így a házasság után már nem tesznek semmit, nem akarják újra és újra meghódítani a szerelmüket, mert úgy gondolják, már megvan és akkor sosem veszítik el. Megváltozik a viselkedésük egymáshoz. Szokták a szerelmet a tűzhöz hasonlítani.. és tényleg! Ha már megvan a tűz, arra vigyázni kell, meg kell őrizni, mert ha nem teszünk semmit, előbb-utóbb kialszik.

2015. máj. 29. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az első év volt ilyen , de ez tényleg egyénfüggő és partnerfüggő .. van akibe jobban beleszeretünk van akibe kevésbé .. Kit mennyire csodálunk és emelünk ki a többiek közül és hogy az illető meddig tudja ezt fenntartani velünk.. aztán jönnek a szürke hétköznapok .. :D Sajnos a kapcsolat végéig nem lehet fenntartani már ha a kapcsolat hosszabb időre nyúlik... 21L
2015. máj. 29. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Semeddig, nem volt rózsaszín köd, ugyanis én azt nem tartom szerelemnek. De lassan hét éve szerelemes vagyok a férjembe, rajta kívül nem szoktam felfigyelni senkire, ő életem legnagyobb szerelme.

36/N

2015. máj. 29. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kb 3 évig. De már a 4-en is túl vagyunk. :)

21L

2015. máj. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!