Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatot feladnáe egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatot feladnáe egy szerelemi kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Tetszik egy 20 éves lány. Magával ragadott a kedvessége és az inteligenciája. A lánynak 4 hónapja szexkapcsolata van egy szintén 20 éves sráccal, aki nem egy nagy eresztés emberileg. A lánynaknő vette el a szüzességét és a szex minden csinjàba be akarja avatni. A lány nem volt normális kapcsolata sose. A srác ezt kihasználja és úgy alakítja a csajt ahogy akarja.De függetlennek tekintik a màsikat. A srác ragaszkodik hozzà. Ez látszik nagyon. Mellesleg hetente talàlkoznak. Távkapcsolat féle.

Jóban vagyok a lánnyal. Meg akartam csókolni de ő azt mondta h ő nem képes szerelmi kapcsolatra mert kevés hozzà. Tuti h a srác mesélte ezt be neki.

Megszeretethetem magamat vele és elszakíthatom a sráctól.

Hogy tegyem?

26\F

2015. aug. 26. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló csajom, mint férfi a férfinak: Az a nő egy roncs és belefogsz rokkani, mire jó lesz belőle, aztán ő tovább áll, mivel te már egy roncs vagy.

Alapszabály, ha egy nő azt mondja ebben nem jó, abban nem jó, kerülni kell, mert már előre mosdatja magát.

Keress egy normális nőt, nem sok van belőle, de lehet találni.

2015. aug. 26. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Minek kell neked egy olyan nő, aki belemegy egy ilyen dologba? Keress normális lányt.
2015. aug. 26. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy megéri... Lelki nyavajáimból pasi még sose rángatott ki, csak akkor, ha úgy került az életembe, hogy már amúgy is épp kezdtem rendbejönni és úgy so so sínen volt az életem. De pasit se tudtam még kihozni ilyenből... Az nem baj, ha volt ilyen időszaka, de ha most ilyen, hagyd békén, magadnak teszel szívességet.
2015. aug. 27. 04:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szeretnéd a magad igényeire idomítani? Vagy annyira csinos és fiatal és még szűk lehet neki?

Bocs, de meg fogod bánni, ahogy az előttem szólok már leírták. Amúgy ha alakulgat vele, akkor hajrá, de a válasza alapján nem vágyik veled egy kapcsolatra. Hidd el, ha vágyna, két lábbal rúgná ki azt a csávót.

2015. aug. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!