Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet szerelmem, párom? Miért büntet a sors?
Hát a kissé primitív véleményeket megspórolhattátok volna.
Biztos tehetek én is róla, nem vagyok vonzó tény, de ronda sem. Szerintem az igaz szerelemért nem kell megküzdeni, mert ha 2 ember összeillik, akkor az szerelem első látásra.
Én nem tudtam ezidáig hozzám illő csajjal összejönni, se rövid ideig sem, igaz kamaszként gátlásos voltam, idő kellett míg bátor lettem, de akkor meg semmi nem jött össze.
igazad van, ha a kémia megvan akkor az már egy jó. de olyan hogy szerelem első látásra, olyan nincs, vagy csak nagyon ritka, erre nem építhetsz. vagy igen, de akkor is tenned kell érte.
1. el kell járnod otthonról, kimozdulni, beülni helyekre, ismerkedni, AZÉRT, hogy egyáltalán legyen esélye az igazinak rád találni, és megismerkedni veled. Hidd el többet ér mintha neten próbálnál csajozni, nekem a fél fiatalságom arra ment rá és csak keserűség és kudarc van benne.
2. szép és jó hogy az igazi elfogad olyannak amilyen vagy, de akkoris, meg kell neki adnod azt hogy beléd szerethessen, hogy tetszél neki, hogy felkeltsd az érdeklődését magad iránt. nem azt mondom hogy legyél egy swarczenegger testű nemtudmmi, de ha kicsit kigyúrod magad, ha adsz magara, szép tiszta ruha kis parfüm és mellé egy önbizalmat surágrzó kiállás, akkor az emberek is jobban fognak hozzád állni, a lányok is.
Tenni kell érte nincs mese, a sült galamb nem fog rádtalálni, és nem fog az ajtódon bekopogni senki azzal hogy helló én vagyok az igazi. ha párt akarsz? akkor mozdulj meg és tegyél érte... vagy gubbassz a szobában magányosan de akkor ne sírj ha magad maradsz.
Elősször a gondolkodásodon és a hozzáállásodon kell változtatni, utána el lehet kezdeni szép lassan a többit. Mert nem mindegy hogy úgy mész oda a csajhoz hogy: na essünk túl rajta kosarazzon ki hamar aztán megyek a dolgomra... VAAAGY: na én most tökös vagyok, odamegyek bedobom magam, aztán lessz ami lessz de meghódítom!!! ez a nemmindegy. hozzáállás, teszel érte, adsz magadra, magabiztos vagy. hidd el az emberek és a csajok is jobban fognak hozzád állni, nem győzöm hangsúlyozni, persze sokat kell érte tenni, de megéri mert te magad is jobban fogod érezni magad a testedben, boldogabb is leszel. és így esélyt adsz végre magadnak normális kapcsolatra. :) remélem segítettem, sok sikert
Nem vagy egyedül, Kérdező. Én ugyanezt kérdezem magamtól, csak pindurkát más hangsúllyal.
Ha rám hallgatsz, sokkal jobban jársz, ha hagyod az egészet a fenébe. Annyi időt, pénzt, és energiát kellene beleölnöd, hogy nem térülne meg soha.
#4, én is tudok ilyeneket mesélni, és még csak tüzijátékra se kell kimennem :D
#15 én mindig ápolt és külsőre igényes voltam ha hétköznap volt vagy ha discoba mentem is. De alkatilag inkább vékony és magas voltam mindig, szóval elvileg ez nem hátrány, nem adtam arra, hogy kigyúrt legyek, hisz eleve nem vagyok az a típus. De láttam mindig körülöttem hasonló alkatúaknak simán lehetett nőjük, csak vagy arca jobban néztek ki vagy szerencsésebbek voltak.
De eljárt a fiatal korom, ezen nem tudok változtatni, de igaz már direkt nem járok sehova főleg nagyobb helyekre, mert nem hiszek abban, hogy sikerül vkivel összejönnöm, ha eddig nem sikerült, akkor majd most 30 túl?
ha eddig nem majd ezután, 2017se volt még, de majd lesz. rajtad múlik, vagy feladod és otthon gubbasztasz magányodban mint most. vagy felpofozod magad, kimozdulsz és addig próbálkozol amég össze nem jön. a hozzáálláson kell változtatni, mert minden az agyban dől el. biztos hogy van csaj akinek bejönnél nem1 nem 2 hanem rengeteg, DE ha te nem teremted meg az alkalmat és a lehetőséget hogy megismerhessenek akkor más nem fogja helyetted, neked is tenni kell érte, kijárni otthonról, ismerkedni, alkalmat teremteni a jövendőbelidnek hogy megismerhessen. vagy sirasd otthon a fiatalságod meg a magányodat de csak magadat kínzod ezzel. ha kimozdulsz még ha nem is jön össze semmi addig sem otthon depiztél, de előbb utóbb összejön, csak tenni kell érte.
by 15.
A gond az, hogy sehol nincs garantálva hogy "majd összejön". A nagy számok törvénye alapján biztosan, de az ember élete véges. 50 évesen már mihez kezd vele?
Meg aztán, az is érdekelne, pár száz elutasítás után vajon mennyit őrizne meg a pozitív hozzáállásából. Nagyobb összegbe is lefogadnám, az ötvenedik után már úgy lenne a csajokkal, mint a nyuszika a medve fűnyírójával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!