Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez mit jelenthet. A sors. Vagy pusztan én vagyok a hülye?!
Figyelt kérdés
Előre elnézést ha hosszúra sikerül..igyekszem röviden összeszedni a történetem illetve kérdésemhez tartozó szöveget...Na szóval kb. úgy 5éve megismerkedtem egy sráccal..2 hónapig hivatalosan is együtt voltunk majd sajnos ennek a dolognak végeszakadt.. Pár hónapig nem beszéltünk nem is találkoztunk aztán valami oknál fogva ujra összejöttünk de már nem ez a hivatalos huu járunk és mindenki boldog dolog volt...leírom nyiltan alkalmi partnerei voltunk egymásnak...de én mindig is úgy éreztem,hogy ez nem csak puszta testiség..amikor megtudta h mással is ismerkedem jöttek az üzenetek/sms-ek h ő csalódott bennem nem gondolta volna ezt stb... aztán mivel én kis naiv p..csaként halálos szerelmes voltam belé(és a mai napig is.. :/) úgy döntöttem nekem ez így nem jó hiszen csak magamnak okozok fájdalmat szóval elengedtem...pár napra rá jött az sms..h aludjak nála nemet mondtam és ő könyörgött..értitek,egy pasi könyörgött illetve Ő könyörgött nekem :) ... de erős maradtam nemet mondtam..hozzáteszem barátnője volt aki külföldön dolgozott azt hiszem 7 hónapot abban az időszakban..na mind1 aztán ezután nem beszéltünk nem is tudom mennyi ideig...később minden buliban ahol csak találkoztunk és esetleg megpróbáltam semmibe venni jött oda és követelte a pusziját mert h az neki jár... no de a lényeg h akármennyi buliban lehettünk együtt akárhol a vége mindig ugyan az lett, valahogy mindig egymásmellett kötöttünk ki...ami számomra még fura volt h a saját "szerelmét" nem volt hajlandó levinni a balcsira h kettesben legyenek engem mégis elvitt és kettesben voltunhk ...nem sokkal ez előtt hazajött a csajszi küldföldről nekem is lett barátom és így kiléptem a körből.. időközben összeköltöztek nem is tárgyaltunk..mostanáig...ugy érzem ez most más mint eddig azt irja rengeteg dolga van de ez nem azt jelenti h nem gondol rám és h nagyon örül ha irok neki... KEll nekem..vele akarok lenni...Segitsetek.. Adjam fel? csak én képzelek többet ebbe az egészbe?2015. júl. 20. 20:46
1/9 anonim válasza:
Mókuska, segítek: ha veled akarna lenni, akkor veled lenne. Ennyi. Pont annyi energiát fektet ebbe a "kapcsolatba" hogy te mindig készségesen széttedd neki a lábad, még akkor is, ha tudod, hogy csak üríteni jár hozzád. Csak az idődet és a méltóságodat pazarlod.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,h jelenleg nekem is van valakim...és már ezer éve nem szexeltünk... azt mondod hagyjam az egészet?
2015. júl. 20. 21:15
3/9 anonim válasza:
A szexért teper, nem az érzelmekért. Öt év alatt rég összejöttetek volna, ha szeretné.
4/9 RRR válasza:
csak a tested kellett neki.....amíg hazajön a csaja
bocs ez van
lépj tovább kicsi,lesz normális férfi ne izgulj
5/9 RRR válasza:
és szeretkezz ezerrel,mert az a világ egyik legjobb dolga!!!!
6/9 A kérdező kommentje:
De mivan ha eddig még nem értünk meg az egymással való kapcsolatra...mivan ha neki is élni kellett és nekem is ahhoz h rájöjjünk nekünk egütt kell lennünk...milliószor szexeltünk már és nem hiszem h ennyire jó lennék h mást nem akar kipróbálni..Lehet csak magamat áltatom de friss hús nem vagyok neki ismer már...értitek mire gondolok?
2015. júl. 20. 21:30
7/9 A kérdező kommentje:
RRR... akkor is velm aludt mikor a csaj itthon volt...előbb jött el értem mint érte.. annyit még hozzá tennék a mondanivalómhoz h annak idején a sok bunkó haverja hazugságokat terjesztett rólam amit ő akkor elhitt..de mára már kiderült h minden hazugság volt és talán felismerte h nem volt igy helyes..mostmár viszont elég hosszú kapcsolatban vagyunk mind a ketten lehet ezért nem lép...egyébként is elég büszke fajta...
2015. júl. 20. 21:34
8/9 anonim válasza:
Te meg hülye vagy,ha újra,meg újra bedőlsz neki!Így tényleg sutba dobod a méltóságodat,ő meg örül,hogy etethet.Ha legalább emberileg valamire becsülne,nem használná ki,hogy odavagy érte.
9/9 anonim válasza:
Nem értünk meg az egymással való kapcsolatra, meg ilyenek. Ne nézz ennyi filmet, oké? :D Öt év alatt igencsak megértetek volna rá, főleg úgy, hogy volt köztetek kapcsolat. Fogadd el, hogy ebből nem lesz semmi komoly. Engedd el, és keress magadnak valakit, aki tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!