Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ez mit jelenthet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ez mit jelenthet. A sors. Vagy pusztan én vagyok a hülye?!

Figyelt kérdés
Előre elnézést ha hosszúra sikerül..igyekszem röviden összeszedni a történetem illetve kérdésemhez tartozó szöveget...Na szóval kb. úgy 5éve megismerkedtem egy sráccal..2 hónapig hivatalosan is együtt voltunk majd sajnos ennek a dolognak végeszakadt.. Pár hónapig nem beszéltünk nem is találkoztunk aztán valami oknál fogva ujra összejöttünk de már nem ez a hivatalos huu járunk és mindenki boldog dolog volt...leírom nyiltan alkalmi partnerei voltunk egymásnak...de én mindig is úgy éreztem,hogy ez nem csak puszta testiség..amikor megtudta h mással is ismerkedem jöttek az üzenetek/sms-ek h ő csalódott bennem nem gondolta volna ezt stb... aztán mivel én kis naiv p..csaként halálos szerelmes voltam belé(és a mai napig is.. :/) úgy döntöttem nekem ez így nem jó hiszen csak magamnak okozok fájdalmat szóval elengedtem...pár napra rá jött az sms..h aludjak nála nemet mondtam és ő könyörgött..értitek,egy pasi könyörgött illetve Ő könyörgött nekem :) ... de erős maradtam nemet mondtam..hozzáteszem barátnője volt aki külföldön dolgozott azt hiszem 7 hónapot abban az időszakban..na mind1 aztán ezután nem beszéltünk nem is tudom mennyi ideig...később minden buliban ahol csak találkoztunk és esetleg megpróbáltam semmibe venni jött oda és követelte a pusziját mert h az neki jár... no de a lényeg h akármennyi buliban lehettünk együtt akárhol a vége mindig ugyan az lett, valahogy mindig egymásmellett kötöttünk ki...ami számomra még fura volt h a saját "szerelmét" nem volt hajlandó levinni a balcsira h kettesben legyenek engem mégis elvitt és kettesben voltunhk ...nem sokkal ez előtt hazajött a csajszi küldföldről nekem is lett barátom és így kiléptem a körből.. időközben összeköltöztek nem is tárgyaltunk..mostanáig...ugy érzem ez most más mint eddig azt irja rengeteg dolga van de ez nem azt jelenti h nem gondol rám és h nagyon örül ha irok neki... KEll nekem..vele akarok lenni...Segitsetek.. Adjam fel? csak én képzelek többet ebbe az egészbe?

2015. júl. 20. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mókuska, segítek: ha veled akarna lenni, akkor veled lenne. Ennyi. Pont annyi energiát fektet ebbe a "kapcsolatba" hogy te mindig készségesen széttedd neki a lábad, még akkor is, ha tudod, hogy csak üríteni jár hozzád. Csak az idődet és a méltóságodat pazarlod.
2015. júl. 20. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,h jelenleg nekem is van valakim...és már ezer éve nem szexeltünk... azt mondod hagyjam az egészet?
2015. júl. 20. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
A szexért teper, nem az érzelmekért. Öt év alatt rég összejöttetek volna, ha szeretné.
2015. júl. 20. 21:21
 4/9 RRR ***** válasza:

csak a tested kellett neki.....amíg hazajön a csaja

bocs ez van

lépj tovább kicsi,lesz normális férfi ne izgulj

2015. júl. 20. 21:27
 5/9 RRR ***** válasza:
és szeretkezz ezerrel,mert az a világ egyik legjobb dolga!!!!
2015. júl. 20. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:
De mivan ha eddig még nem értünk meg az egymással való kapcsolatra...mivan ha neki is élni kellett és nekem is ahhoz h rájöjjünk nekünk egütt kell lennünk...milliószor szexeltünk már és nem hiszem h ennyire jó lennék h mást nem akar kipróbálni..Lehet csak magamat áltatom de friss hús nem vagyok neki ismer már...értitek mire gondolok?
2015. júl. 20. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:
RRR... akkor is velm aludt mikor a csaj itthon volt...előbb jött el értem mint érte.. annyit még hozzá tennék a mondanivalómhoz h annak idején a sok bunkó haverja hazugságokat terjesztett rólam amit ő akkor elhitt..de mára már kiderült h minden hazugság volt és talán felismerte h nem volt igy helyes..mostmár viszont elég hosszú kapcsolatban vagyunk mind a ketten lehet ezért nem lép...egyébként is elég büszke fajta...
2015. júl. 20. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Te meg hülye vagy,ha újra,meg újra bedőlsz neki!Így tényleg sutba dobod a méltóságodat,ő meg örül,hogy etethet.Ha legalább emberileg valamire becsülne,nem használná ki,hogy odavagy érte.
2015. júl. 20. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értünk meg az egymással való kapcsolatra, meg ilyenek. Ne nézz ennyi filmet, oké? :D Öt év alatt igencsak megértetek volna rá, főleg úgy, hogy volt köztetek kapcsolat. Fogadd el, hogy ebből nem lesz semmi komoly. Engedd el, és keress magadnak valakit, aki tényleg szeret.
2015. júl. 21. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!