Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még hasonlóak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még hasonlóak miért van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval nagyrészt mindig tudom hol van és mit akar mondani. Egyszerűen ha beszélgetünk, akár fb-on egyből észre veszem ha valami baja van. Általában 90% tudom hogy mit akar mondani, mindig kérdezi hogy honnan tudtam. Nagyrészt az is ki találom, hogy mit evett otthon. Nem nehéz kitalálni, hiszen nem valami változatosan étkezik. Ha nem beszéltük meg a találkozott, és csak úgy spontán keressem. Nagyrészt azt is tudom hogy hol lehet. Mindig is a megérzéseimre szoktam hagyatkozni , valamikor azt is megérzem hogy valami baj lesz. Talán azért van mert ennyire ki ismertem?

2015. aug. 17. 18:27
 1/2 anonim válasza:
Igen szerintem már nagyon jól iered ő pedig egy kicsit sem spontán :)
2015. aug. 17. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Az emberek a szokások rabjai. Ha figyelünk valakire, mert fontos nekünk, előbb-utóbb megragadnak bennünk azok az információmorzsák, amikből az agyunk összeállítja a "menüt".
2015. aug. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!