Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gáz? Vannak hasonlóak?
mi ebben a gáz?hogy nem veszel egy olyan lánynak telefont,vagy biciklit aki lehet hogy pár hétig lesz a csajod?egy rendes lány ezt nem is fogja sem elvárni sem elfogadni.
nekem a párom vett nekem egy mobilt kb 5 év után.de mi már együtt élünk ,mondhatni közös kasszán vagyunk.ilyen apró figyelmességei voltak eleinte ,hozott pizzát ,meghívott koktélozni ez még így okés.ne is legyél olyan balek ,akiket így lehúznak a kis luxusprosti-palánták.:)
Én zavarban is lennék, talán picit ki is akadnék ilyen ajándékoktól. Szeretem magam intézni a komolyabb kiadásaimat (is), és úgy érezném, valamit ezzel próbál kompenzálni vagy nem is tudom. Kirakat-dolog.
Az persze más, ha mondjuk meghív moziba, kajálni vagy sörözni, vagy tudja, hogy kinéztem magamnak valamit és meglep vele, de egyetértek veled, ezek már olyan dolgok, amiket én is inkább egy házasságban vagy együttélésnél tudok elképzelni.
Mondjuk van, aki fontosnak tartja az ajándékozást, én pont nem vagyok az a típus, még a bonbon-virág kombó se jön be. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!