Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
I.Love.Myself kérdése:
Barátom van, de még kisért az előző szerelem. Elmúlik?
Figyelt kérdés
Nemrég zártam le magamban egy 1 évig húzódó se vele, se nélküle kapcsolatot. Szerelmes voltam. Életemben először. 1 hónapja párom van, akivel nincs az a hatalmas tüz köztünk mint az előző férfival. Nem szeretném hülyiteni a párom, mitöbb, szeretném ha teljesen kitörölné belőlem az elmúlt 1 évet. Viszont ha együtt vagyunk, akkor tetszik a legjobban ha egy-egy mondata, a viselkedése, a testtartása teljesen olyan mint a volt szerelmemnek. Amikor szomorú vagyok nem mindig a mostani, hanem az előző barátom jut eszembe. Volt valaki ilyen helyzetben már? Mi lett a vége? Érdekelnének a tapasztalatok! Előre is köszönöm!2015. aug. 13. 18:45
1/4 anonim válasza:
én is így vagyok most! fél évet voltam együtt az exnőmmel most van egy másik csaj akivel járok de még mindig az exemet szeretem persze a mostani csajjal jó meg minden de nincs meg az a tűz mint ami az exemmel volt!
2/4 anonim válasza:
ezt a tini kategoriaba kellett volna kiirnod mert ahogy elnezlek eszed mint egy 12 evese
3/4 anonim válasza:
Nem minden szerelem ugyanolyan intenzitású. A régi sebeidet magadnak kell begyógyítanod, erre nem helyes, se nem alkalmas a mostani párodat alkalmazni! És igen, ismerek történeteket. Annyi biztos, hogy soha nem lesz ugyanolyan senkivel, mint az exeddel volt. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz boldog, csak nem kell feladni :)
4/4 anonim válasza:
Sosem értettem,hogy miért kell új kapcsolatba belevágni,ha még nem felejtette el valaki az előzőt.Tudom,mondta már a baráti körömben is 1-2 ember,hogy kutyaharapást szőrivel,ez akkora hülyeség.Még nem is jött be egyiküknek sem,minden ilyen kapcsolatnak szakítás lett a vége elég hamar.Csak a másik fél issza meg a levét,mert ő szeret,remél.Aztán ő fog szenvedni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!