Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mi a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi a szerelem?

Figyelt kérdés

Szerelem az, mikor az ember szenved, mert a másik nem annyira akarja őt, mint ahogy mi szeretnénk?

Ha ugyanannyira akarja és nincs szenvedés, akkor az már nem szerelem? Én mintha így érezném...

Azt érzem szerelemnek, ahol nagy a szenvedés faktor...ahol tálcán szolgálják fel magukat...azt nem...mert ott nincs szenvedés.

Ahol nagy a szenvedély és szenvedés...ott jó a szex, mert ott a feszültség...viszont nehezek a mindennapok...

Ahol közepesek az érzelmek, ott meg jó az együttélés, de a szex nem az igazi...

Csak én vagyok ilyen szefó?

2015. aug. 13. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:

A szerelem egy átlagosan 2 évig tartó állapot, azt hiszed tőle, hogy a másik tökéletes.

22F

2015. aug. 13. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát, lehet akkor nekem ilyen sosem volt...pedig nem vagyok mai csibe
2015. aug. 13. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Gary Chapman: A szerelem pszichológiája

Ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet, de ha nem érdekel az 5 szeretet nyelv van egy fejezet ami leírja nagyon jól, hogy mi a szerelem :)

Ha esetleg nem találod meg ezt a könyvet csibe :P akkor keresd az "Egymásra hangolva" c könyvet, szinte 1:1-ben ugyanaz :) tényleg nagyon jól meg van fogalmazva és leírva :)

2015. aug. 13. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet...rémlik, hogy hallottam már a könyvről..hogy hányféle módon lehet szeretni...és egyik se rossz, vagy jó...csak össze kell illeni...
2015. aug. 13. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
az 5 szeretet nyelv azt írja le, hogy hogyan fejezhető ki a szeretet :) 5 nagy csoportba szedték...
2015. aug. 13. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, nemrég szakítottunk a párommal 7 és fél év után.

És ő arra is panaszkodott, hogy nem vagyok elég bújós (cicás stb)...hát tényleg nem vagyok...én tök máshogy fejezem ki a szeretetemet és soha nem is leszek cicás...bár még ez sem teljesen igaz...mert néha a másik ember hoz ki dolgokat az emberből...

És erre mondta egy barátnőm, hogy más szeretet nyelvet beszélünk...ebből a könyvből vette szerintem.

2015. aug. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!