Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác akibe nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akibe nagyon belezúgtam, de egy kis probléma akadt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyi ètterembe szoktam lejárni ebèdelni.

Van ott egy nagyon kedves, helyes pincèrsrác.

Sokszor beszèlgetèsbe elegyedtünk, mindig tapintatos, figyelmes volt.

Tudom, hogy hü@ènek lehet nèzni, de teljesen belezúgtam. Remeg a gyomrom mikor megyek le ebèdelni, alig várom hogy lássam.

Erre tegnap megyek le, egy babakocsis lánnyal beszèlget ès megcsókolta.

Sírva fakadtam ès elrohantam. Teljesen kivagyok.

Szeretem ès akarom őt. Soha nem èreztem így senki iránt.

Mit tegyek?

2015. aug. 13. 13:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%

Fogadd el, hogy nem független, sőt, nagy valószínűséggel apa. Azon kívül meg egy kedves, és udvarias pincér, semmi más.

Arról nem beszélve, hogy nem lehetsz szerelmes belé, hisz nem is ismered! Persze, hogy senki iránt nem éreztél még így, hiszen kitöltötted az üres részeket azzal, amire vágysz, így mindenki tökéletes lenne. Ez a férfi csak a fejedben létezik. A valóságban nem!

Mit tegyél? ÉBREDJ FEL!

2015. aug. 13. 13:17
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lesz más után nézned, te nem ismered őt, csak jólesett a viselkedése, ami részben a munkájához tartozik mellesleg.
2015. aug. 13. 13:20
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem akarok mást keresni, őt szeretem hiaba is olyan hiheterlen.

Sokat beszèlgettünk.

Lehet nem is övè a gyerek.

2015. aug. 13. 13:25
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Hölgyeim és Uraim!

Ismételten egy idétlen lányba botlottunk, aki önfejű és a komoly tények ellenére is a saját hülyeségeit hajtja!

Üdvözlettel,

Egy gyakoris...

2015. aug. 13. 13:28
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
:( Kemény menet lesz ez neked, ha nem állsz le időben! Időt pocsékolni álmodozásra? A te életed... én nem tenném.
2015. aug. 13. 13:30
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig kár küzdened, meg magadnak is megmagyarázni dolgokat. Ha egész véletlenül tényleg nem az övé a gyerek, akkor mi történik? Még mindig ott van neki a kapcsolata a babakocsis lánnyal, akit feltehetően szeret. Vagy úgy hogy még közös gyerekük is van, vagy annak dacára képes szeretni, hogy a lánynak van már egy gyereke. Tényleg képes lennél megpróbálni belerondítani egy ilyen kapcsolatba bármelyik esetben is? Ennyire nem lehetsz önző. És akkor ugye arról még nem beszéltünk, hogy a szerelemhez két ember kell...
2015. aug. 13. 13:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Pincérkedtem én is régen, a törzsvendégekkel sokat beszélgettem. Ettől még nem voltam egyikbe sem szerelmes. Csak kedves voltam.
2015. aug. 13. 13:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Tökre felesleges kapálóznod. Valószínűleg családja van, ha egy normális, rendes férfi, ha akarnád sem tudnád elcsábítani a fejét.

Legyen gerinced, méltóságod és lépj túl rajta.

2015. aug. 13. 13:34
 9/21 A kérdező kommentje:

De ez nem ilyen egyszerű.

Ès ha elmondanám neki?

A saját èletem ès a boldogságom a legfontosabb nem másè, más èrdekei.

Ezt megtanultam.

2015. aug. 13. 13:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"A saját èletem ès a boldogságom a legfontosabb nem másè, más èrdekei.

Ezt megtanultam."

Végül is csak 3 ember életét vágnád tönkre kapásból. Azért ennyire önzőek már ne legyünk. Nem is vagy szerelmes, nem ismered...

2015. aug. 13. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!