Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác akibe nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akibe nagyon belezúgtam, de egy kis probléma akadt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A helyi ètterembe szoktam lejárni ebèdelni.

Van ott egy nagyon kedves, helyes pincèrsrác.

Sokszor beszèlgetèsbe elegyedtünk, mindig tapintatos, figyelmes volt.

Tudom, hogy hü@ènek lehet nèzni, de teljesen belezúgtam. Remeg a gyomrom mikor megyek le ebèdelni, alig várom hogy lássam.

Erre tegnap megyek le, egy babakocsis lánnyal beszèlget ès megcsókolta.

Sírva fakadtam ès elrohantam. Teljesen kivagyok.

Szeretem ès akarom őt. Soha nem èreztem így senki iránt.

Mit tegyek?

2015. aug. 13. 13:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha őt keresed, akkor sorolj már fel pár tulajdonságot, ami miatt őt keresed, meg pár adatot.... egyből rá fogsz jönni, hogy nem csak ő olyan.
2015. aug. 13. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen vagy. Égesd le magad nyugodtan. De amikor majd elutasít azért azt fogadd el, jó?
2015. aug. 13. 13:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ember addig harcoljon a saját boldogságáért, amíg nem teszi tönkre vele másokét! Persze odamehetsz, szerelmet vallhatsz és csinálhatsz hülyét magadból. Hidd el, a válaszolók alapvetően jótanácsot akarnak neked adni, még ha nem is mindig szépen fogalmazzák meg a gondolataikat! Van, hogy nagyon akarunk valamit, de nem kaphatjuk meg. Felnőttként ezt szerintem meg lehet érteni.
2015. aug. 13. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Elmondhatod neki, legfeljebb a továbbiakban tudni fogja, hogy veled tartania kell majd a 3 lépés távolságot.

Te egy álomképbe vagy szerelmes, ő már elkötelezte magát mással, és szemmel láthatóan boldog.

2015. aug. 13. 13:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyugodtan allj ele es mondd el neki.

Aztan gyere vissza ide sirni, amikor jobb esetben csak elutasit, rosszabb esetben meg ki is rohog.

Szanalomtenger.

2015. aug. 13. 13:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze mindenkinek a saját boldogsága a legfontosabb, de van egy határ! Nem fogom mások boldogságát tönkretenni, csak hogy nekem jó legyen. Jó formán nem is ismered ezt a srácot, mégis mit szeretsz benne?

Lehet, hogy igazságtalannak érzed, de neki akkor is van barátnője és lehet a gyerek is az övé, hiába toporzékolsz.

Ne rondítsunk már bele egy kapcsolatba kérem szépen, mert ez nagyon undorító dolog. Neked hogy esne, ha egy csaj megpróbálna elszedni a barátodat? Ugye, hogy sz*arul? Akkor te miért tennéd ezt meg?

U.i.: Nekem is van most egy férfi a képben, aki nem kicsit idősebb tőlem, iszonyatosan tetszik és vonz, számára sem vagyok közömbös, DE felesége van, ezért eszembe nem jutna vele kikezdeni. Emészt a dolog, sokszor úgy érzem majd szétszakít, annyira jó lenne, ha vele lehetnék, de ez nem fog megvalósulni soha. Ez van. Marad az álmodozás, aztán majd jön egy srác, aki minden szempontból "nekem való" lesz.

2015. aug. 13. 13:58
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Te biztos az a típusú csaj vagy akinek nem mondtak még nemet és ez annyira az egódra nőtt, hogy azthiszed egy kapcsolatban lévő egyént is behálózhatsz azzal, ha csak annyit mondasz neki, hogy bejön. Csaj vagy nem a te hibád! Van még sok királykisasszonyka aki a legszebb legcsodálatosabb. Vagyis ezt gondolják magukról. :)
2015. aug. 13. 14:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szokta nézni a dr. Csontot, abban van egy rész, ahol a csaj mindenkibe szerelmes lesz, aki csak egy kicsit is kedves vele. Nagyon durván zaklatta a csávót, aztán később meg a főszereplőt is, le akarta lőni a női főszereplőt is féltékenységében. Megmagyarázta magának, hogy a csávó valójában őt szereti, a másik csak egy akadály, akit így, vagy úgy, de el kell tüntetni a színről.

Na te is pont ilyen fajta nő vagy. Szegény csávó, még nem tudja mekkora kakiban van...

2015. aug. 13. 14:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, előfordul, hogy egy kapcsolat véget ér, és jön más, és esetleg az lesz befutó, aki beleszeretett az egyikükbe, akit talán még ismer is jól, vagy évek során megismer jobban, és összejön a dolog, nem csak ilyen felületes ismeretség, de ez, amit te felvázoltál nekünk, nem csak egy kapcsolat, hanem család, még akkor is, ha netán a gyerek nem az övé (nem tudom, hány nőt hagynak ott pici babával, én feltételezném, hogy az övé), ráadásul boldog család, amibe nem tenyerelünk bele.
2015. aug. 13. 14:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a gimiben kinőttem azt, hogy ha valaki rám nézett, azt hittem, szerelmes belém. Azt hittem ez ilyen tini szokás, nem is értem, mit keres a kérdés a felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Te épp arról beszélsz, hogy egy pincér kedvesen elbeszélget veled, míg kihozza a kajádat, és most szét akarod robbantani a családját és a pici babájának elvenni az apját, mert szerinted oda van érted. És még csak át sem érzed, hogy ez mennyire szánalmas :DDD Röhejes az egész!
2015. aug. 13. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!