Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra szeressen a férjem?
Aki volt már ilyen helyzetben, van még remény?
Szóval a férjem a második lányunk születése után (3hónappal) közölte, hogy már nem szeret. 8 éve vagyunk egy pár, és 3 éve házasok. Teljesen kiborultam, és kétségbe vagyok esve. :(
Tény, a csajok születésével kicsit eltávolodtunk, ha én nem voltam fáradt estére akkor ő akart esőnapot tartani! De borzalmas hogy nincsenek érzései felém...esküszöm még az is jobb lenne ha megcsalt volna. Nem veszekszünk szinte soha. Nem költözött el a lányok miatt, de félek hogy sokáig így nem fogjuk bírni! Annyira rossz, hogy nem érzem a szeretetét, (igaz régen sem volt az a babusgatós) de most meg kb hozzám sem ér. Próbáljuk rendbehozni ezt, többet beszélgetünk, több az együttlét. Viszont az érzelmei nem biztos hogy újraélednek valaha! Létezik ilyen egyáltalán? Ő nem tudja megmondani, h miben változtassak, hogy hol ment ez tönkre. Amióta ismerem mindig tudtam h rá számíthatok, h örökre együtt leszünk. És ezt már nem érzem. Borzalmas rémálom az egész. Segítsetek pár tanáccsal legyetek szívesek!
Az 5 szeretet nyelvet ismered? Én ezt ajánlom első körben a figyelmedbe :)
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
(vagy az Egymásra hangolva, szinte 1:1-ben ugyanaz)
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
remélem sikerül rendbe hozni :) sok sikert!
Igazán nagyszerű tőle, csinál neked 2 gyereket, és ez most jut eszébe...
Őszintén, fogalmam sincs hogyan lehet valaki szerelmét visszaszerezni, én is ilyen gonddal küzdök, csak gyerek, közös háztartás nincs.
Neki nyilván tudnia kellene, hogy ki kéne tartania melletted, és minden erővel azon lenni, hogy újra fellángoljon ami most csak parázs.
Ez baromi nehéz.. és valóban szörnyű lehet evvel szembesülni, főleg ha a férjed ezt így egyik napról a másikra, minden extra előzmény nélkül vallotta be neked.
Nem tudom mi lehet a megoldás.. Esetleg több program kettesben? Bár én az a típus vagyok, h tudom, ha ilyet mondana az én férjem, akkor annak már elég nagy súlya és nyomatéka volna, tehát tudnám, ismerem már annyira, hogy fölöslegesen csinálnék bármit is.
Te mit gondolsz, férjed hogy ismered, mivel volna javítható ez a dolog?
Vagy egyáltalán javítható?
Szerintem ha nem működik a dolog kettőtök közt, teljesen felesleges a gyerekek miatt együtt maradni, mert egyikőtök se lesz boldog és ez mindenre ki fog hatni.-Én legalábbis nem bírnék nap mint nap úgy lenni mellette, h tudjon semmiféle érzése, vonzalma nincs felém, csak kötelességtudatból van velem.-
Köszönöm a válaszokat! 1-nek a tippeket! Feltétlen utánanézek! :)
Valamennyire érezhető volt az eltávolodás, a nagyobbik leányzónk elég problémás baba volt, sokszor aludt köztünk. Minden figyelmünket rá szenteltük (nehogy azt higyjétek h őt hibáztatom), egyszerűen nem tudtuk párhuzamosan jól kezelni a dolgainkat. Kb 1 éves korára jobb lett, akkor belevágtunk a tesó projektbe (mindketten akartuk). Aztán terhes voltam +a nagylány is lemerített, voltak nehézségek a várandósság alatt. Szóval nem volt könnyű időszak. Szülés után meg kiderült hogy nem szeret, sőt már a várandósság alatt is ez járt a fejében. Még most sem tudom elhinni. Én sem vagyok már belé szerelmes, de szeretem. Annyira rossz az időzítés, mert nem tudjuk megoldani hogy többet legyünk együtt. Vagy kitart míg tényleg nagyobb lesz a pici, vagy lelép. Nagyon mérges vagyok rá, de közben meg szeretem. A bizalmat lerombolta egy életre, hisz ha helyre is hozzuk honnan tudhatom, hogy x év múlva megint így érez-e? Vagyis pont ez az, hogy nem érzi azt...! Igyekszik ő is rendbehozni a dolgokat, csak az érzelmeket nem lehet irányítani. Én is mondtam neki, h az a bizonyos "rózsaszín köd" már nem lesz mint az elején. És tartok attól is, hogy nekem mikor telik be a pohár, hogy csak egymás mellett élünk és nem érzem a szeretetét. Nem veszekszünk, de ha fennmarad ez a közömbösség, tuti lesznek súrlódások. A gyerekek pedig még annyira picik. Döbbenetes, hogy a férfiak milyen könnyen kilépnének egy családból, ez annyira szomorú.
azért ne add fel, nincs minden veszve...
a könyvben amit ajánlottam sok történet van és talán az 5 szeretet nyelvet ismerve neked is lesz egy olyan siker történeted :) mindketten rendbe akarjátok hozni ez jó jel...
remélhetőleg sikerülni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!