Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életben maradhat egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életben maradhat egy kapcsolat ha magasabb életszínvonalon élek mint a párom?

Figyelt kérdés

Jelenleg tanulok még igy a családom támogat anyagilag. Mi sokkal jobban élünk, több mindent engedünk meg magunknak mint a párom (és családja).

Jobban öltözködünk, többet utazunk, többet járunk el különböző programokra, gyakrabban eszünk étterembe(anyukámmal vagy a barátnőimmel/egyedül).

Páromék sem szegények de végtelenül fogukhoz verik a garast. Soha nem utaznak, nem járnak étterembe csak otthon főznek olcsó ételeket, alig öltözködnek, nem járnak kulturális programokra. Egyetlen luxus amire áldoznak az autó és a többit a bankra rakosgatják.

Persze nekem semmi közöm nincsen hogy mire költik a pénzüket, de a mindennapokban ez megjelenik mint szakadék közöttünk.

Most mondták a szüleim hogy megyünk 10 napra nyaralni a tengerhez. Szerintem nem esik jól neki de mit csináljak?! Másik példa hogy a nővéréhez képest úgy nézek ki mint egy milliomoslány.

Megtehetnék ők is ha nem spórolnának ennyire (a semmire).

2015. aug. 7. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A túl nagy szakadék sosem szerencsés, ugyanakkor nem az a lényeg, hogy MOST mi a helyzet, hanem az, hogy ha mondjuk közös életetek lesz a jövőben, akkor mennyire tudtok egymáshoz csiszolódni, a SAJÁT, és KÖZÖS életeteket kialakítani. Mert jelenleg egyikőtök sem a saját életét éli, hanem a szüleitekét. Majd ha saját jövedelmetek lesz, ti döntitek el, hogy mire költitek.
2015. aug. 7. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

milyen szakadék? adva van két elkényesztetett szülők által pénzelt ember csak az egyik családja befélti a pénzt még maguktól is

de ez esetben még lehet ők pénzesebbek mint ti,mert több van a bankban,és az számít ki mennyit tud kiaprítani ha kell.ÉS az ilyen gyűjtögetők,sokat kitudnak venni egyszerre

szóval lehet ő a gazdagabb

2015. aug. 7. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem biztos, hogy gazdagabb, lehet kevesebből gyűjt és miből gondolod, hogy mind-e mellett a kérdező szülei nem gyűjtenek-e még pluszban ?

Nekem erről személyes élményem van itt viszont én voltam a rosszabb helyzetben. Barátnőm szülei nagyon jó anyagi helyzettel rendelkeznek és támogatják barátnőmet eléggé erőteljesen. Nekem édesanyámnak 8 általánosa van apám meg kitudja holvan... :D Nagyszülőkhöz költöztünk ott nőttem fel ők is nagyon kicsi nyugdíjat kapnak.

Az egyetem első félévében találkoztunk viszont végtelenül rendesek voltak velem a szülei mióta ismernek. Az elején nem fogadtam el tőlük semmit tartott a becsületem egy jódarabig amíg 1x át nem mentünk iskola után és anyósom és apósom leültetett egy székre és elmondták, hogy nagyon jó gyereknek tartanak ismerik a hátteremet szeretnék, ha maradéktalanul az egyetemre és a lányukra tudnék koncentrálni hagyjam ott a diákmunkát és, hogy ők ezt nem felvágásból mondják, de ha ők vesznek nekem valamit azt maximum annyira érzik meg mintha én vennék az öcsémnek egy gömbrágót. Amikor már 3. éve jártunk már nyaralni is elvittek, KIFIZETTÉK a jogosítványom egy karácsonykor és ilyesmi.

1 éve végeztem el az egyetemet barátnőm még jár egyetemre ők szereztek nekem tanulmányaimnak megfelelő állást van egy erős középátlag keresetem már együtt élünk barátnőmmel és amíg ő tanul az életünket én állom :).

Ezzel a hosszú történettel csak annyit akartam elmondani, hogy hiába a családok közötti szakadék, ha szereteitek egymást ést ne a családokat nézd, hanem abba gondolj bele, hogy ő minimál bért fog-e keresni amikor dolgozni áll vagy lesz neki valami normális végzettsége ?

2015. aug. 7. 15:10
 4/9 anonim válasza:
En is jol allok anyagilag,ès eddig ha szegenyebb fiukkal jottem ossze, vagy randiztam az osszes kozul 1et nem erdekelt.volt egy srac akivel randiztam ed elvarta h kifizessem a fagyijat,elsetaltunk egy optika elott,es voltak markas szemcsik en meg neztem mert tetszettek o meg azt nezte mit nezem oket csak egy hulye napszemcsi,meg mikor kerdezgette tolem mennyiert vettem a magamon lèvö ruhakat.Hàát nem volt 3. Randi.
2015. aug. 8. 02:08
 5/9 anonim válasza:
En is jol allok anyagilag,ès eddig ha szegenyebb fiukkal jottem ossze, vagy randiztam az osszes kozul 1et nem erdekelt.volt egy srac akivel randiztam ed elvarta h kifizessem a fagyijat,elsetaltunk egy optika elott,es voltak markas szemcsik en meg neztem mert tetszettek o meg azt nezte mit nezem oket csak egy hulye napszemcsi,meg mikor kerdezgette tolem mennyiert vettem a magamon lèvö ruhakat.Hàát nem volt 3. Randi. En 18L o 21F
 6/9 anonim válasza:
En is jol allok anyagilag,ès eddig ha szegenyebb fiukkal jottem ossze, vagy randiztam az osszes kozul 1et nem erdekelt.volt egy srac akivel randiztam ed elvarta h kifizessem a fagyijat,elsetaltunk egy optika elott,es voltak markas szemcsik en meg neztem mert tetszettek o meg azt nezte mit nezem oket csak egy hulye napszemcsi,meg mikor kerdezgette tolem mennyiert vettem a magamon lèvö ruhakat.Hàát nem volt 3. Randi.
 7/9 anonim válasza:
En is jol allok anyagilag,ès eddig ha szegenyebb fiukkal jottem ossze, vagy randiztam az osszes kozul 1et nem erdekelt.volt egy srac akivel randiztam ed elvarta h kifizessem a fagyijat,elsetaltunk egy optika elott,es voltak markas szemcsik en meg neztem mert tetszettek o meg azt nezte mit nezem oket csak egy hulye napszemcsi,meg mikor kerdezgette tolem mennyiert vettem a magamon lèvö ruhakat.Hàát nem volt 3. Randi. En 18L o 21F
 8/9 anonim válasza:
 9/9 anonim válasza:

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!