Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehet, hogy egy fiú még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy egy fiú még azután is szóba áll az exével-és nem küldi el a fenébe-, hogy az kétszer is eléggé megbántotta, szenvedést okozott neki (nem megcsalás)?

Figyelt kérdés

2015. aug. 6. 10:15
 1/4 Gergely182003 ***** válasza:

Azert mert:

1. Szerelmes bele

2. Nem talalt meg mast

2015. aug. 6. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az első hozzászólónak.

A párom pl, később sikerült megtudnom véletlenül, hogy mielőtt összejöttünk is beszélt az exével akivel akkor már egy éve szakított és még mindig a régi dolgokat emlegették, hogy neki hogy fájt, hogy megcsalta (vagyis azt nem vettem ki belőle, de azt mondta úgy volt), de őt akkor sem bántaná de a srácot megverné meg ilyeneket. 3 héttel azelőtt ecsetelgették fb-n, aztán összejöttünk. DE furcsa is volt kicsit nekem, mert sokat emlegette az első pár hónapban úgy hogy: amikor mentek valahova... ment az exével... mindig belefűzte valahogy! Most már értem miért. Hát tudod, ha nincs senkije, sirassa senkit nem izgat. De ahogy én is jártam ebben a dologban e és ezt másfél év után jöttem rá, olyan arconcsapás volt! Azóta sem vagyok benne biztos, hogy én kellettem akkor, vagy valaki. Tudom, hogy szeret, azóta már volt ideje bőven. De akkor döbbentem rá, hogy én olyan szerelmes voltam akkor belé, hogy nagyon benéztem az ő viselkedését illetve jó színész volt azért...

Szerintem csúnya dolog volt ez a páromtól, hogy fel is emlegette nekem. Én sosem beszéltem neki az enyémről, pedig bennem is élnek az emlékek, az első palim szemét dolgai velem szemben, de én kihevertem és csak úgy vágtam másik kapcsolatba.

Addig senkinek nem szabad újba belevágni, ha nagyon ragaszkodik ahhoz ami elmúlt, vagy aki elhagyta. Minek?

2015. aug. 6. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
mert normális ember. minden volt nőmet felköszönöm üzenetben a névnapján :)
2015. aug. 6. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A "szóba áll vele" elég sok mindent jelenthet, talán ha kifejtenéd, hogy milyen interakciók vannak köztük.Simánlehet pl. Hogy nem haragtartó, de már nem akar tőle semmit.
2015. aug. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!