Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Elnézést, csak itt tudom rendesen leírni.... Ha egy férfi és egy nő (avagy srác és csaj:) gimis koruktól kezdve együtt vannak, első komoly kapcsolatai egymásnak, különbözik-e egy megcsalás attól, mint ha felnőttkorban történik?

Mi 5 éve vagyunk együtt, a párom az elmúlt évben 2 másik nővel smárolt, de nem feküdtek le, csak párszor beszélt még velük. Azóta több idő eltelt, később mondta meg, s azt mondja, azóta még határozottabban velem akar maradni, s úgy zárta le a dolgokat, hogy pár hónapig nem is tudtam róla, így nem is befolyásolhattam őt. Nyilvánvaló, hogy történt "hasonlítás", és az is, hogy sok feszkó volt köztünk akkoriban - ez nem mentség, csupán tény, amin el kell gondolkodnom. 22 évesek vagyunk, mindennél jobban szeretem, s azóta tényleg változott, ettől a bánattól függetlenül minden harmonikus lett újra.

Mit gondoltok erről? Egy életre szánt kapcsolatban ez lenyelhető? Elvégre tényleg nekem szánta már a tiniéveit is.. Esetleg vannak tapasztalataitok?

Kissé hosszú lett, de köszönöm, ha válaszoltok!

2015. júl. 8. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért tizenévesen sok hülyeséget csinál az ember, ami még szerintem nem olyan veszélyes jellemtelenség. Kialakulatlan személyiség ilyenkor mindenki, szóval ha a húszas éveiteket hűségben töltitek, akkor ennyin szerintem kár felrúgni egy amúgy jó kapcsolatot. De ha most is vannak kételyeid, hogy megtenné vagy megtesz ilyesmit, az elgondolkodtató.

Egy ismerős pár szintén gimi végén jött össze, első kapcsolat. Volt egy mélypontjuk, a férfi szerelmesnek képzelte magát egy másik nőbe, szakítottak is, és egy hónap után ráébredt, hogy élete nőjét engedte el. Eléállt, mindent bevallott, megbeszélték, kibékültek, idővel összeházasodtak és két gyerekük van, csodálatos család, szeretik egymást, tizenpár éve már. Szóval igen, indokolt esetben ilyesmi belefér.

2015. júl. 8. 14:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, no és persze nagyon jó olvasni azt is, hogy pozitív. Én is reménykedem :)
2015. júl. 9. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!