Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék teljesen rideg?
Figyelt kérdés
19 éves főiskolás srác vagyok. Nem szeretnék párkapcsolatot. Ha lehet kiszeretném magamból ezt a kényszert ölni. Évek óta nincs senkim és ez így jó nekem. Sokkal jobban tudok teljesíteni az élet bármely területén. Viszont néha ha meglátok egy vonzó nőt, azért néha elgondolkodok, hogy jó lenne egy pár. Ritkán de még van ilyen.
Hogyan ölhetném ezt ki magamból? Azt szeretném, hogy az érzelmeket teljesen eltűnjenek belőlem.
2015. aug. 3. 20:32
1/2 anonim válasza:
Fura dolog, amit írsz. Egy teljesen természetes emberi ösztönt akarsz kiírtani magadból. Én a helyedben nem ennek a módját, hanem ennek az okát keresném meg, szaksegítséggel.
2/2 anonim válasza:
Azonnal pszichológushoz!!!! NEM NORMÁLIS DOLOG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!